NB III: exfradista tripla; bravúr Gyöngyösön; 18 gól 5 meccsen

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

A labdarúgó NB III-ban vasárnap öt mérkőzést rendeztek, melyeken összesen 18 gól esett. Nyugaton a BKV Előre–Tatabánya összecsapáson Varga Bence, a korábbi FTC-támadó hiába szerzett három gólt is a hazaiak színeiben, találatai csak egy pontot értek.

 

Az idén még nyeretlen, sereghajtó Gyöngyös a harmadik helyezett KBSC-t fogadta. A kazincbarcikaiak a 10. percben Montvai Tibor révén vezetést szereztek, ám a második félidő elején egyenlítettek a hazaiak, és mivel az eredmény nem változott a hátralévő időben, bravúros pontszerzést hajtottak végre, valamint egy helyet előreléptek a tabellán.

LABDARÚGÓ NB III, KELETI CSOPORT
17. FORDULÓ
Gyöngyös–Kazincbarcika 1–1

TABELLA ITT!

A negyedik helyezett Monor a harmadik Dabashoz látogatott, a mérkőzés azonban csak nevében volt rangadó. A vendégek 13 perc alatt két góllal vezettek, és bár a szünet előtt szépített a Dabas, a Monor a második félidőben újabb három gólt rámolt be a hazaiak kapujába, így megelőzte riválisát a tabellán.

A játéknap másik mérkőzésén, az ESMTK–Videoton II összecsapáson nem esett gól.

LABDARÚGÓ NB IIIKÖZÉPCSOPORT
17. FORDULÓ
Dabas–Monor 1–5
ESMTK–Videoton II 0–0

TABELLA ITT!

Nyugaton tíz gól született vasárnap. A BKV Előre–Tatabánya meccsen Varga Bence, a korábbi FTC-támadó hiába szerzett három gólt is a hazaiak színeiben, ezek csak egy pontot értek. A másik oldalon Folmer Krisztián duplázott, a játékvezető pedig három piros lapot is kiosztott (egyet a BKV-nak, kettőt a Tatabányának).

A másik vasárnapi nyugati találkozón sem volt hiány gólokban, ez a mérkőzés azonban egyoldalúbb volt. A Rákosmente 4–0-ra kiütötte a III. Kerületet, így egy pontra feljött vetélytársára és már a nyolcadik helyen áll.

LABDARÚGÓ NB IIINYUGATI CSOPORT
17. FORDULÓ
BKV Előre–Tatabánya 3–3
Rákosmente–III. Ker. TVE 4–0

TABELLA ITT!


Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .