Verpelét – Drogültetvényre bukkantak a rendőrök – Videó

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Canabis fogás Verpeléten
Canabis fogás Verpeléten

Egy verpeléti családi háznál tartottak házkutatást a nyomozók szerdán. 263 tő kannabisznak minősülő növényt és sok pénzt is találtak

A rendőrök szerdán kora délután ellenőrzést tartottak egy verpeléti családi házban, mivel gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy az ott lakó személy kábítószert tart – tájékoztatott Soltész Bálint megyei rendőrségi sajtószóvivő.

Közölte: a házkutatás alkalmával a nyomozók a ház pincéjében 263 tő – a botanikus szakértő elsődleges véleménye szerint – kannabisznak minősülő növényt, továbbá azok termesztéséhez szükséges eszközöket, a lakó helyiségben jelentős mennyiségű készpénzt, valamint kábítószergyanús növényi anyagot találtak.

A rendőrök a bűncselekménnyel gyanúsítható férfit lakásában elfogták, majd előállították a Heves Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

P. Gábor 30 éves verpeléti lakost őrizetbe vették, ellene a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, továbbá kezdeményezték a férfi előzetes letartóztatását, melyet az Egri Járásbíróság  április 24-én elrendelt.

Forrás: heol.hu


Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .