Juhász Károly újra Gyöngyösön

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Elkezdődött a jövő csapatának építése a B. Braun Gyöngyösnél. Az élvonalbeli egyesület több ponton is erősíteni kívánja keretét a következő bajnoki szezonra, ennek érdekében visszahívta korábbi játékosát, Juhász Károlyt, aki Balatonfüredről tér vissza Gyöngyösre a következő bajnoki szezonra.

A B. Braun Gyöngyös céljai nem változnak: továbbra is a kézilabda hazai élvonalának meghatározó középcsapata szeretne maradni, így jövőre is a felsőházi rájátszás és az 5-6. hely megszerzése lesz a cél – mondta Nagy Attila, a Gyöngyösi Kézilabda Klub elnöke.

– Sajnos idén nem sikerült teljesíteni céljainkat, nem úgy szerepeltünk, ahogy azt vártuk. A klub elnöksége azonban nem a múlton rágódik, hanem a jövőbe tekint, és megkezdte a 2015/2016-os szezon csapatának építését. A jövő játékosainak kiválasztásában a korábbinál nagyobb mértékben támaszkodunk a vezetőedző, Debre Viktor elképzeléseire – fogalmazott Nagy Attila.

01 juhasz karoly

Juhász Károly visszatér Gyöngyösre.

Az új igazolások között az első fecske egy nagy visszatérő, Juhász Károly, aki korábban már játszott Gyöngyösön. 2011-ben Mezőkövesdről érkezett Gyöngyösre, és csatlakozott az akkor még az NB I/B-ben szereplő csapatunkhoz, majd egy éven át erősítette a B. Braun Gyöngyös NB I-es alakulatát. Az irányító, aki balátlövő poszton is bevethető, egy év élvonalbeli szereplés után hagyta el a B. Braun Gyöngyös csapatát, ahonnan Egerbe igazolt, majd a Balatonfüred együtteséhez került. A hajdúszoboszlói származású Juhász Károly most visszatér Gyöngyösre, a 28 éves játékos két évre szóló szerződést kötött csapatunkkal.

Juhász Károlyt több új igazolású játékos követi majd, az érkezőkről folyamatosan tájékoztatjuk szurkolóinkat.

Forrás: gkk.hu


Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .