A frissesség döntött az egriek javára

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

A Mezőkövesdi KC vendégeként játszotta második nyári felkészülési mérkőzését az NB I-es küzdelmekre hangoló Eger SBS férfi kézilabda-csapata.

A megyeszékhelyiek a B. Braun Gyöngyössel szemben aratott múlt heti sikert követően, a borsodi gárda otthonában is győztesen hagyták el a játékteret.

– Minden edző örül a győzelemnek, bár ezek a mérkőzések még nem az eredményességről, annál inkább a játékról, a gyakorlásról szólnak – nyilatkozta Rosta István, az SBS edzője. – Mintha a kövesdiek kicsit fáradtabban mozogtak volna, a mi játékosaink a mátraházi edzőtáborban kapták a csúcsterhelést. Talán ez döntött.

Skaliczki László, a matyóföldiek trénere elmondta, arra volt kíváncsi, hogy a fiatalok ilyen helyzetben mire képesek. – A két csapat között a testtömeg és a rutinkülönbség is mutatkozott – fogalmazott az egykori szövetségi kapitány. – Tapasztalatot szerzünk, küzdünk a bennmaradásért, reméljük még igazolunk.

 Takács Bencéék újabb sikerélménnyel gazdagodtak Fotó: Tóth Balázs

Eredmény:
Mezőkövesdi KC–Eger SBS 26:28 (14:14)
A gólszerzők: Benis 6, Füstös 4, Hajdu G. 3, Herczegh, Csirics, Kovács B., Molnár F. 2–2, Szepesi,  Antal, Grünfelder, Trivkovics,  Kovács P. 1–1, ill. Padla 5, Takács B., Szabó P., Iváncsik Á., Kocsis Cs. 4–4, Kiss G. 3, Vancsics 2, Halász M., Lezák 1–1.

Forrás: heol.hu



Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .