Kézilabda, Sport

A frissesség döntött az egriek javára

Ajánljad Te is olvasásra!

A Mezőkövesdi KC vendégeként játszotta második nyári felkészülési mérkőzését az NB I-es küzdelmekre hangoló Eger SBS férfi kézilabda-csapata.

A megyeszékhelyiek a B. Braun Gyöngyössel szemben aratott múlt heti sikert követően, a borsodi gárda otthonában is győztesen hagyták el a játékteret.

– Minden edző örül a győzelemnek, bár ezek a mérkőzések még nem az eredményességről, annál inkább a játékról, a gyakorlásról szólnak – nyilatkozta Rosta István, az SBS edzője. – Mintha a kövesdiek kicsit fáradtabban mozogtak volna, a mi játékosaink a mátraházi edzőtáborban kapták a csúcsterhelést. Talán ez döntött.

Skaliczki László, a matyóföldiek trénere elmondta, arra volt kíváncsi, hogy a fiatalok ilyen helyzetben mire képesek. – A két csapat között a testtömeg és a rutinkülönbség is mutatkozott – fogalmazott az egykori szövetségi kapitány. – Tapasztalatot szerzünk, küzdünk a bennmaradásért, reméljük még igazolunk.

 Takács Bencéék újabb sikerélménnyel gazdagodtak Fotó: Tóth Balázs

Eredmény:
Mezőkövesdi KC–Eger SBS 26:28 (14:14)
A gólszerzők: Benis 6, Füstös 4, Hajdu G. 3, Herczegh, Csirics, Kovács B., Molnár F. 2–2, Szepesi,  Antal, Grünfelder, Trivkovics,  Kovács P. 1–1, ill. Padla 5, Takács B., Szabó P., Iváncsik Á., Kocsis Cs. 4–4, Kiss G. 3, Vancsics 2, Halász M., Lezák 1–1.

Forrás: heol.hu


Érdekel minket az ön véleménye is

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..