A hatvani Robert Bosch Elektronika Kft. két számítógépet adományozott az Önkormányzatnak.

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Rózsaszentmárton
Rózsaszentmárton

A hatvani Robert Bosch Elektronika Kft. több mint másfél évtizede része a város életének, és nemcsak munkaadóként, hanem a város kulturális, egészségügyi, oktatási életének aktív részeseként is jelen van. A vállalat a közelgő karácsony alkalmából december 16-án összesen egymillió forint értékben adományozott számítógépet Hatvan és a közeli Rózsaszentmárton önkormányzatának. A Hatvani Önkormányzaton keresztül a Szent István Általános Iskola, a Damjanich János Szakközépiskola Szakiskola és Kollégium és további helyi szervezetek jutnak gépekhez.

Az értékes adományokat Horváth Richárd, Hatvan és Sipos Jánosné, Rózsaszentmárton polgármestere vette át. Volker Schilling, a Robert Bosch Elektronika Kft. gazdasági ügyvezető igazgatója kiemelte: „Örömmel tölt el, hogy a Bosch a mindennapi munkát támogató eszközökkel is segíteni tudja a várost. Remélem, hogy nagy hasznát veszik majd a számítógépeknek, és az oktatási intézményekben pedig a diákok információhoz jutását segíthetjük az adománnyal”.
Természetesen nem múlhat úgy el a karácsony, hogy a Bosch ne gondolna a kisebbekre is: a hatvani Albert Schweitzer Kórház és Rendelőintézet gyermekosztályán betegeskedők számára játékokat – jengát, dominót, színezhető karácsonyi díszeket – adományoztak. A cég reméli, hogy ezzel egy kis színt tud vinni a kórházi falak közé, így megkönnyítve a gyermekek – remélhetőleg rövid – kórházi tartózkodását.
„A Bosch nemcsak karácsonykor, hanem egész évben szorosan együttműködik Hatvan városával, és ahol tud, segít. Idén a második félévben például 300 ezer forintot adományoztunk a speciális nevelési igényű és sérült gyerekek oktatását végző Lesznai Anna Módszertani Intézménynek, és szintén 300 ezer forintot az elsősorban gyermekek oktatásával és művészeti nevelésével foglalkozó Színes Alapítványnak.” – mondta el Roger Seemeyer, a Robert Bosch Elektronika Kft. műszaki ügyvezető igazgatója.

 

 


Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .