Gohér János lett a Hatvani Loki edzője!

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Szeifert: Nincsenek bajnokságot megnyerő álmaink,arra ott lesznek a sok pénzt befektető csapatok,akik kőkeményen megfognak izzadni Hatvanban a 3 pontért azt garantálom.

Mi sarkallt titeket a váltásra?

Szeifert István: Mindenképp váltanunk kellett az elmúlt idők sikertelen szereplese miatt!Az egyesület úgy látta jónak ha erősítünk, és végre egy nyugodt jobb szezont futhatunk!A megengedhetetlen hogy ne menjünk el meccsre létszám hiány miatt,mert vannak játékosok akik épp nem érnek rá vagy épp mindig dolgoznak ha idegenbeli meccsről van szó!

Milyen módon kívánjátok a keretet kialakítani?

Szeifert István:Ami az erősítést illeti,mindenképp fiatalodunk, hogy egyensúlyba legyen a rutin és a fiatalság, aztán reméljük sikeresek leszünk! Több helyről van érkezőnk,remélhetőleg mindenki hozzá teszi majd a magáét és végre több lesz a győzelmek száma!

Illetve egy edzőt is sikerült megnyerni magatoknak!

Szeifert István:A csapatot a továbbiakban Gohér János vezeti,akivel úgy gondolom a játékosok is elégedettek lehetnek!Az ismeretség évtizedes,azt gondolom mindenképp bele illik a képbe a Mester és jó irányba tudjuk húzni a szekeret együtt!Az előző csapata megköszönte neki a munkát mert mással képzelik el a jövőt,így esett rá a választásunk, ha már szabad és tud segíteni ne keressünk ismeretlen,a játékosok szamara elfogadhatatlan személyt!

Akkor kezdődik a kemény meló?

Szeifert István:Az edzések elkezdődnek kedden,edzőmeccseken és tornán is reszt vesz majd a csapat,így fel tudunk készülni kellőképpen a bajnokságra!Nincsenek bajnokságot megnyerő álmaink,arra ott lesznek a sok pénzt befektető csapatok,akik kőkeményen megfognak izzadni Hatvanban a 3 pontért azt garantálom,aztán hogy hol köt ki a hajó majd meglátjuk!Egy biztos, a fedélzeten mindenkinek ott a lapát a kezébe,és együtt húzzuk a hajót előre ameddig csak tudjuk,aztán meglátjuk ez mire lesz elég! Sok sikert mindenkinek,jó félkészülést a csapatoknak! Hajrá Loki.

Forrás: hevesfoci.hu


Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .