Kigyulladt és lezuhant egy kisrepülő az M3-as autópálya Heves megyei szakaszán

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Kigyulladt és lezuhant egy kisrepülő az M3-as autópálya Heves megyei szakaszán – erről érkezett bejelentés a katasztrófavédelemhez hétfőn kora délután. Tankóné Antal Erika, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője a 24.hu kérdésére elmondta, hogy valóban kaptak bejelentést a balesetről és már elindultak a helyszínre, keresik a járművet.

A katasztrófavédelem egységei megjelentek a helyszínen, de nem találják a repülőt, várhatóan a honvédség segítségével légifelderítéssel próbálják megtalálni az autópálya melletti erdős területen. – írja a blikk.hu.

Frissítve:

A nagy erőkkel a helyszínre érkező tűzoltók egyelőre nem találtak roncsokat. Lángokat igen, de a környéken tarlóégetés folyik, a 32-es út mentén, annak a tüzét lehet látni a pálya közelében. A bejelentést azonban továbbra is nagyon komolyan veszik, az egységek tovább folytatják a kutatást, mégpedig a 32-es út mentén, Hatvan közelében, mert a bejelentő bár az M3-as autópályáról vélte látni az esetet, a lángok arról a környékről látszanak.AKatasztrófavédelem továbbra is komolyan veszi a bejelentést, ki akarják zárni a tévedés lehetőségét. – írja a blikk.hu.

A hvg.hu információi szerintaKatasztrófavédelem honlapján még nincs nyoma a balesetnek, az országos katasztrófavédelem sajtószóvivője, Hajdú Márton a hvg.hu-nak pedig azt mondta, 15:02-kor kollégái még keresték a gépet, és nem bukkantak a nyomára.Délután 16 órakor még mindig azt a tájékoztatást kapta a Blikk.hu a megyei Katasztrófavédelemtől, hogy még tart a környék átkutatása.

Forrás: 24.hu/blikk.hu/hvg.hu, pestisracok.hu

Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .