MI AZ A LED-ES CSILLAGOS ÉGBOLT?

Egy Ön által megálmodott formájú, méretű és színű fénydekoráció a mennyezeten, amelyben a pici, csillagszerűen sziporkázó ledek százai szórják tündöklő fényüket. A változatos fény és színeffektek a távirányítóval vezérelve élethűen utánozzák a csillagos univerzum misztikumát.

Skip to content

A JÉGCSARNOK IS ZÖLD UTAT KAPOTT

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

A cukorgyár helyén
A cukorgyár helyén

HATVAN MEGNYERTE A JÉGCSARNOK ÉPÍTÉSÉHEZ KAPCSOLÓDÓ PÁLYÁZATOT, ÍGY ÚJABB SPORTLÉTESÍTMÉNNYEL BŐVÜLHET A VÁROS –  HORVÁTH RICHÁRD POLGÁRMESTER. A BERUHÁZÁS ÉRTÉKE 1,2 MILLIÁRD FORINT.

Az egykori cukorgyár területén a hamarosan már épülő sportcsarnok mellett egy jégcsarnok is helyet kaphat. A beruházás előkészítésére megkapta az engedélyt Hatvan.

 Egy újabb fontos fejlesztés indulhat el a városban, eredményesen pályáztunk. A jégpálya sok örömet okoz a fiataloknak, bízom benne, hogy a jégcsarnokot is hasonlóan nagy kedvvel használják majd a hatvani és a térségi iskolák diákjai is. Természetesen nem csak a fiatalok előtt áll majd nyitva a létesítmény, az év nagy részében lehetőség lesz korcsolyázni vagy akár jégkorongozni Hatvanban –mondta el Horváth Richárd polgármester.

 

Olvassa tovább a Hatvani Hirlap oldalán


Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Designed using Unos. Powered by WordPress.