Sport, Vizilibda

Francialecke egri módra

Már egy negyed után a Marseille tudtára adták az egriek, hogy nem ez lesz az a meccs, amikor pontszerzésben bizakodhatnak a hétvégi Bajnokok Ligája-selejtező során.

A tét ellenére, elég „langyos” hangulatban kezdődött a ZF-Eger – CN Marseille Bajnokok Ligája-selejtező a legrangosabb nemzetközi kupasorozat E-csoportjának nyitómeccsén, nem mondhatni ugyanis, hogy a viszonylag korai kezdésre, a munka után rögtön az uszodába siettek volna az emberek.

Persze, akik kilátogattak a Bitskey-uszodába, azok odatették magukat, és előbb-utóbb nem is nagyon találtunk olyan nézőtéren ülőt, aki ne kiabálhatott volna gólörömében. Nagyon fegyelmezetten és precízen kezdett ugyanis a házigazda, hiába is kapta a több emberelőnyt a francia csapat.

A gólok sorát Bedő Krisztián nyitotta, majd következett Uros Csucskovics pazar ejtése, Erdélyi Balázsprecíz fórkihasználása, nem is beszélve Kovács Gergő elemi erejű és elképesztően pontos bal felső sarkos löketéről. Máris 4-0, fölényes vezetés. Aztán biztos, ami biztos, a negyed utolsó akciójának legvégén Angyal Dániel is segítségül hívta a felső lécet, totálisan leszakítva ezzel a kék (na jó, fekete) sapkásokat.

zf-eger-marseille-1

Olvassa tovább az egrivizilabda.hu oldalon

Ha tetszett, ossza meg, hagy lássa más is.
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Szóljon hozzá!

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..