Kúraszerű ellátás a Markhot-ban

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

A Markhot Ferenc Kórház felújított Irgalmas rendi szárnyában, a Mozgásszervi Rehabilitációs osztály földszintjén alakította ki az intézmény a kúraszerű ellátás helyiségeit. A szépen berendezett két helyiségben, kellemes környezetben kapják meg a betegek az infúziós kezeléseket. A kezelőkben kényelmes, állítható foteleket helyeztek el, a falakat a Heves megyei képzőművészek kép adományai díszítik.

A kúraszerű ellátás során a betegek rövid ideig tartózkodnak a kórházban, olyan értágító infúziókat kapnak, melyeket az orvosok előírása szerint több napon keresztül kell ismételni. Az érvényben lévő jogszabályok lehetővé teszik, hogy a betegek haza mehessenek az infúzió után, így nem kell több napig a kórházban feküdni. Ez az ellátási forma mind a betegeknek, mind a kórháznak kedvező, hiszen a betegek nem szeretnek a szükséges ellátási időn túl az intézményben tartózkodni.

betegszoba_2_

A kúraszerű ellátást a Neurológiai osztály, az Érsebészet, Fül-Orr-Gégészeti osztály, a Belgyógyászat és a járóbeteg szakrendelés betegei veszik igénybe, főként Egerből és környékéről, de természetesen a kórház ellátási területéről, más településekről is.


Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .