Sikeres nyitás

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Aroldo


Arold Péter

Még a tulajdonos sem gondolta volna, hogy április 5-én nyílt Ételbárjuk  az Erzsébet tér 1 szám alatt, ekkora kíváncsi tömeget fog fogadni, mint amennyien voltak. Amikor a tulajdonost arról faggattuk, hogy mire számít, a válasza csak annyi volt, hogy reméli nem fog üresen kongani a helyiség. Baranyi Attila Gyöngyösön végzett a Károly Róbert Kereskedelmi, Vendéglátóipari, Közgazdasági és Idegenforgalmi Szakképző Iskolában és megjárta Mongólia sztyeppéit is a magyaros ételekkel, ugyanis egy kint dolgozó magyar brigád szakácsa volt. Itthon Gyöngyösön és Ecséden is próbálkozott a vendéglátással és általában sikeresen vette az akadályokat.

Ecséden előfizetéses ebéd házhoz szállítással a Club KO üzemeltetésével és pizza kiszállítással foglalkozott. Időnként megrendelésre, rendezvényekre készített hidegtálakat és egyéb finomságokat közben úgy gondolva, hogy tudását Ecséden igényelni fogják. De nem így történt. Mint minden más esetben a mondás itt is beigazolódott. Senki sem lehet próféta a saját hazájában. Ő sem lett. Hiába készített kiváló minőségű ételeket és hidegtálakat elfogadható áron, nem kellett.

BéBé ételbar Hatvan

Szívesen beszélne a történtek hátteréről, de csak annyit árult el, hogy találtak valakit, aki más körülmények között olcsóbban előtudta állítani a megrendeléseket az önkormányzati, és egyéb ahhoz kapcsolódó rendezvényekre. Hozzá teszem, az ő konyhája a HACCP követelményeknek mindenben megfelelt. Próbálkozott sok érdekes dologgal, de a próféta szindróma megint elérte.

Így gondolt egyet és nekivágott Hatvannak. Először a hatvani piacra húzta ki minden hétvégén a maga keze által átalakított büfékocsit, megpakolva minden földi jóval. Szerették is. Hosszú sorok kígyóztak a standja előtt. Persze nem volt felhőtlen az öröm. Néhány hét elteltével egyik éjjel csörgött a telefonja. Kiderült, hogy a szombaton kint hagyott büfékocsiját felgyújtották.

Nem állt le. Újra építette és folytatta. Úgy érezte, hogy van még benne spiritusz ezért belevágott a BéBé Ételbár létrehozásába. És ez is sikerült.

Innen a klaviatúra mellől kívánok neki további szép sikereket.

Hajrá kedves barátom! 50-en túl is van élet! Ugye  mi tudjuk?


Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .