Futó és Társa Kft. Hatvan

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

A Futó és Társa Kft 1997-ben alakult, bár eredete 1991-re vezethető vissza. A családi vállalkozást a rendszerváltás hívta életre. Először egyéni vállalkozóként főleg a gázszerelés volt a profilunk, majd üzletet is nyitottunk. A környező falvakban végigkísértük a gázprogramot, több helyen volt üzletünk – Boldog, Hort, Apc, Rózsaszentmárton, Jobbágyi, Buják, Szob – majd Hatvanban telepedtünk le.

Nagyon jó kapcsolat alakult ki az évek során megrendelőinkkel, hiszen vannak olyan családok, akiknél generációkon át a szerelési munkák végzésére bennünket hívnak, hozzánk járnak vásárolni.

Folyamatosan részt veszünk vállalkozók életében, hiszen a korszerű technológiák bevezetése miatt sok vállalkozás tart lépést a fejlődéssel, ami folyamatos átalakítással jár.

A szerelőkkel együttműködve megpróbálunk segíteni minden hozzánk fordulónak, legyen az szerelési-, vagy javítási munka.

Árukínálatunkat folyamatosan bővítjük, figyelve arra, hogy csak olyan árukat forgalmazzunk, ami jó minőségű, megfizethető és alkatrész utánpótlása is biztosított.

Új technológia bevezetésénél figyelmet fordítunk annak használhatóságára és a folyamatos ellátásra is.

Fogyasztóként tudjuk, hogy mennyi bosszúságtól kímélhetjük meg magunkat, ha a minőséget választjuk.

A piac telítődött olyan árukkal, melyek nem felelnek meg az alapvető követelményeknek sem. Ennek ismeretében arra törekszünk, hogy elérhető áron, minőségi termékekkel szolgáljuk ki vásárlóinkat.

 


Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .