De most tényleg! Ennél lejjebb lehet?

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Arold Péter követés

Egy régi ismerősöm Facebook oldalán leltem egy bejegyzésre – aki már jó ideje a Jobbik színeit képviseli – hogy pártja elnökét úgy hozták szóba, ráadásul hazug állítással, hogy azt csípőből lehetett lelőni. A „nagy múltú” online förmedvény, nevét ki sem írom ide, nevezetesen a Ripost (betű keverve Prosti) Vona Gábor anyagi helyzetére rátapintva, kijelentette, hogy az elnök egy 20 millás audot kapott Simicskától és ezt fotóval is illusztrálta. Rendszáma jól látható. Gondolom az zavarhatta be a fiúkat. De sajna a rendszám már 2004-óta Tamás tulajdona.

A gáz az egészben az, hogy én nagyon jól ismerem az autó tulajdonosát és az nem Vona Gábor. De az autó nem is 20 milla.  A tulajdonosa Faragó Tamás, aki valamikor réges – régen egy kocsmát üzemeltetett a Heves megyei Ecséden. Most Vona Gábor kampányosa. No de ugorjunk vissza. Faragó Tamás ígéretet tett arra, hogy a Riposttal a per után, mert hát ezért perre megy, az autót 20 millióért megveteti. Úgyis éppen most szeretné eladni.

De lépjünk tovább. A másik „sikeres” online a jobb létre is érdemes Origó, leleplező cikksorozatot készül írni – így a választások előtt a hevesi Jobbikosokról.

Részlet

Faragó Tamás, Vona kampányfőnöke

A következő „villaerődítmény” Vona Gábor gyöngyösi kampányfőnökéé, a játékautomata-király, Faragó Tamásé. Mint ismeretes, az ő nevére íratták Simicska ajándékautóját, amit Vonának küldött, méghozzá a beszédes VEZÉR 001-es rendszámmal. Amikor Vona Faragót bevitte a Jobbikba, többen kiléptek, mondván, hogy maffiózóval nem szeretnének egy légtérbe kerülni.

Csak egy kérdés. Most ezek után, még higgyek is nekik? Még a rendszámot sem tudják leolvasni! (Amúgy VEZ-001) Na! Szóval nagy a baj!

 

 

 

De ezzel még nincs vége.

 

 


Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .