Ajándék és adomány a kórháznak

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

A Mikulás ajándék után Karácsony alkalmából is nagyvonalú ajándékcsomagokkal érkeztek a Gyöngyszöv Coop Zrt. vezetői a Bugát Pál Kórházba, hogy ezúttal az intézmény dolgozóinak szerezzenek örömet.

Az átadáskor Weisz Péter főigazgató kiemelte, egy hosszútávú, kölcsönös érdekeken alapuló együttműködés kezdődik a kórház és a helyi kereskedelmi cég között. A cég nagyvonalú gesztusa a lokalitás fontosságát és egymás munkájának tiszteletét, megbecsülését mutatja – tette hozzá a főigazgató.

Ezt erősítette meg Ócsai Péter, vezérigazgató is, aki megköszönve a kórház dolgozóinak áldozatos munkáját, hozzátette: a kórházat és az általa vezetett céget a helyi közösségért való felelősség is összeköti.

 

 

Berzések adakoztak

Jótékonysági sütivásárral gyűjtöttek 100 ezer forintot a gyöngyösi Berze Nagy János Gimnázium diákjai, hogy a befolyt összeget a Bugát Pál Kórház Gyermekosztályának adják. Az adományt a gimnázium hallgatói önkormányzatának tagjai, Bogdán Noémi, elnök vezetésével , személyesen vitték el a kórházba, ahol Weisz Péter főigazgató az átvételkor hangsúlyozta: – Megható és felemelő érzés látni és tapasztalni, hogy a gimnázium diákjai hogyan gondolkodnak és cselekednek, ha mások megsegítéséről van szó. Azzal, hogy a helyi kórházban ellátott beteg gyermekek gyógyulását helyezték az adakozás középpontjába, olyan értékek mellé tették le a voksukat, mit lokalitás, együttérzés, mások segítése. Hozzátette: a kórház és a gimnázium jó kapcsolata abból a szempontból is értékes és fontos, hogy a diákok közül minél többen válasszák az egészségügyi szakmákat és majdan azt a Bugát Pál Kórházban gyakorolják.

gyongyos.hu


Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .