Sebességkorlátozás!

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a mai napon az alábbi sajtóközleményt adta ki: Az M3-as autópályán a Vásárosnamény felé vezető oldalon a Horti pihenőhely térségében lokális burkolatjavítási munkákat végeznek a szakemberek, emiatt az M3-as autópálya egy forgalmi sávra szűkül, továbbá 60 km/órás sebességkorlátozást is bevezetnek.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri az erre közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávokba.

Tekintettel arra, hogy a korlátozással járó munkák idején hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. és a kivitelezők szakemberei a korlátozással járó munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kéri, a beavatkozásokat az ő érdekükben végzik.

Hirdetés

 





Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .