Csak lakcímkártyával!

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Korlátozásokat vezet be a lakossági zöldhulladék fogadásával kapcsolatban a Heves Megyei Vízmű Zrt. a gyöngyösi szennyvíztisztító telep felújítása miatt. A gyöngyösiek lakcímkártyájuk felmutatása után, heti négy napon helyezhetik el ingyenesen zöldhulladékukat a konténerekben.





A Heves Megyei Vízmű Zrt. hétfőn, szerdán, pénteken és szombaton, 8 és 18 óra között biztosítja a lakossági ingatlanokról származó zöldhulladék lerakását a gyöngyösi szennyvíztisztító telep kapuja előtt elhelyezett konténerekben. Az ingyenes lerakás lehetőségével gyöngyösi lakosok élhetnek, a társaság munkatársai a lerakás ellenőrzése során lakcímkártyájuk és személyi igazolványuk felmutatására kérik a lakosokat.

A szennyvíztisztító telepet egy európai uniós támogatású beruházás keretében korszerűsítik. A bontási és építési munkák miatt jelentősen megnövekedett a forgalom a telep környékén, így a zöldhulladék beszállítása és lerakása növeli a balesetveszélyes helyzetek kialakulásának lehetőségét – indokolta a gyöngyösi polgármesteri hivatalhoz eljuttatott levelében a Heves Megyei Vízmű Zrt. Gyöngyösi Üzemegységének vezetője, miért kénytelenek korlátozásokat bevezetni a lakossági zöldhulladék fogadásával kapcsolatban.


Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!