Feloldották a kilakoltatási moratóriumot

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Peter Rockerboyler

Feloldották a novemberben kihirdetett kilakoltatási moratóriumot. Ennek egyik idei áldozata Biró Ilona (Bíró Ica) aki a 80-as évek modelljeként költözött be a férfiak tudatába, majd utána Metál Lady néven indult el a rock rögös útján. 

Bíró Ica, mint több 100 ezer magyar, szintén deviza alapú kölcsönt vett fel, hogy terveit meg tudja valósítani a szépségipar területén.

A Metál Lady tíz éve vett fel svájcifrank-alapú hitelt, amelynek a XII. kerületi háza volt a fedezete. Az álmát akarta megvalósítani egészség- és szépségklubjával, ám ő sem számított arra, hogy az árfolyam emelkedése miatt a törlesztőrészlet majdnem a háromszorosára nő. Sokáig erejét megfeszítve fizetett, de hat éve már nem tudja kitermelni azt. Jogerős ítélet alapján mindkét ingatlanjából kilakoltatják. Novemberben még megúszta a kilakoltatást, ám április végével megszűnt a kilakoltatási moratórium. – írta meg a blikk.hu

Még emlékszem  az általa kiadott videó kazettákra, amin az mozgás örömeire hívja fel a tisztelt publikum figyelmét. Ezeket a kazettákat manapság a vaterán és társain próbálják mint megunt portékát eladni. Aztán volt egy kis Metál Lady-s korszak, ahol a rock zene világába szeretett volna gyökeret ereszteni. A Pokolgép is nyomott vele egy őrőkelmenyűt. Persze már akinek.

 

Könyvet írt a megújulásról, aminek szerzői díjai – az elmondása szerint a kiadó nem fizetett ki.

A cikk a hirdetés után folytatódik

 




 

„A megújulás titkai című könyvem után a kiadó nem fizette ki a szerzői díjamat, ezért is volt szükségem a hitelre. Megterveztem mindent, hogyan spórolok, míg véget nem ér a törlesztés. Forinthitelt szerettem volna, de a banknál rábeszéltek a devizára, azt állították, az a biztos. Szkeptikus voltam, de a közjegyző is győzködött, nem világosított fel a veszélyekről. Egy ideig működött, aztán már nem tudtam tovább fizetni” – mondta még 2017-ben a modell.

Novemberben még megúszta a kilakoltatást, most mindkét ingatlanját viszi a bank.


Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!