Demjén ismét kórházban

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Peter Rockerboyler  összeállítása

Agyérgörcs miatt került kórházba Demjén Ferenc – írja a Blikk.

A 72 éves zenész sajtósa megerősítette, hogy a zenész kórházba került, elmondása szerint múlt pénteken épp a csípőkorrekciós műtétjét követő kontrollvizsgálatra tartott, de úgy felizgatta magát, hogy a betegszállítóban rosszul lett, és agyvérzés gyanúja miatt azonnal orvost kellett hívni hozzá.

A szigetvári kórház intenzív osztályára vitték, ahol  ahol kiderült, hogy  szerencsére nem agyvérzése, hanem enyhe lefolyású agyérgörcse volt, amit elláttak. Demjén jelenleg a gyorsabb felépülés érdekében altatásban tartják és Szigetvárról átszállították  a Pécsi Idegtudományi Centrumba

Hirdetés




Mindezek ellenére a sajtósa azt ígérte, Demjén Ferenc  néhány hónapon belül a színpadra is visszatér, de hogy mikor, még pontosan nem tudni, ugyanis a csípőkorrekciós műtétje utáni rehabilitációját is fel kellett függeszteni.

Demjén Ferenc 73 éves Kossuth-díjas magyar énekes, dalszövegíró és basszusgitáros. Beceneve „Rózsi”. 1964-ben alapította testvérével, Demjén Istvánnal a Számum együttest, ahonnan 1966-ban a Dogsba léptek át, majd a Liversing tagjai lettek. 1968-ban a Meteor együttesben énekelt, 1969-ben Radics Béla zenekarának, a Sakk-Mattnak lett az énekese. 1970-ben játszott Radics új zenekarában, a Tűzkerékben is. Karrierjük kezdetén bátyjával közösen saját maguk készítettek gitárokat szekrénypolcok felhasználásával, az elektronikát is ők készítették el hozzá.

Ő írta a Fidesz kampánydalát is, a Föld könnyeit, ami Demjén 60 című albumán is megjelent. Fényérzékenysége miatt visel fellépésein napszemüveget.

 


Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .