Pedagógusokat méltattak Gyöngyösön

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Pedagógusnapi ünnepséget tartott a Hatvani Tankerületi Központ a gyöngyösi Felsővárosi Általános Iskolában, ahol a köznevelésben, felsőoktatásban dolgozókat méltatták, és köszönték meg egész éves munkájukat. Az eseményen alkalmazotti elismeréseket, kiváló pedagógusi kitüntetéseket adtak át, és többek között gyöngyösi tanárok részesültek igazgatói dicséretben. – olvasható a gyongyostv.hu oldalon

Hirdetés

Pedagógusnapi ünnepséget tartott a Hatvani Tankerületi Központ a gyöngyösi Felsővárosi Általános Iskolában, ahol a köznevelésben, felsőoktatásban dolgozókat méltatták, és köszönték meg egész éves munkájukat. Az eseményen alkalmazotti elismeréseket, kiváló pedagógusi kitüntetéseket adtak át, és többek között gyöngyösi tanárok részesültek igazgatói dicséretben.

Június első vasárnapján ünnepeljük a pedagógusokat. A városi rendezvény után az egyik gyöngyösi általános iskolában tartotta meg a Hatvani tankerületi Központ a pedagógusnapot. Az eseményen elsőként Szabó Zsolt országgyűlési képviselő tartotta meg beszédét.

 


Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .