Kedves Hatvaniak!

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Örömmel tájékoztatom Önöket, hogy új támogatási formákat vezettünk be Hatvanban. Polgármesterként és családapaként is pontosan tudom, hogy a mindennapi élet időnként olyan kihívások elé állít minket, amelyek aztán életünk emlékezetes pillanatait jelentik. Ezek megoldásához minden segítség számít.

Hiszem, hogy igazán sikeresek csak akkor lehetünk, ha tudunk számítani egymásra, mi hatvaniak egy közösségként. A Hatvani Konzultációban sok választ kaptam arra, hogy mi foglalkoztatja igazán a hatvaniakat. A várost és a környezetüket érintő fejlesztések fontossága mellett a családok, a fiatalok és a nyugdíjasok azt is leírták, hogyan képzelik el a jövőjüket.

Én egy szabad és boldog város fenntartása és fejlesztése mellett köteleztem el magam öt évvel ezelőtt. Éppen ezért fontos, hogy Hatvanban mindenki meg tudja valósítani az álmait. Ehhez újabb és újabb lehetőségeket igyekszünk teremteni. Az első családi fészek megvásárlása, a nyugdíjas évek hasznos eltöltése, figyelni, ahogy gyermekünk megkezdi az első napját az iskolában mind olyan pontjai az életünknek, amelyek igazán boldoggá tehetnek bennünket. Azt, hogy ki hogyan éli meg ezeket a pillanatokat, saját döntéseitől és lehetőségeitől függ. Mi pedig a hatvaniak mellett állunk életük fontos szakaszaiban.

Hatvan gazdasága minden eddiginél erősebb, ez tette lehetővé, hogy egyedi, a városban korábban még nem létező támogatási formákat vezessünk be, ezzel segítve a fiatalokat az első lakásuk megszerzésében, a családokat és a nyugdíjasokat. Arra biztatok minden érintettet, hogy éljen ezekkel a lehetőségekkel!

Horváth Richárd
Hatvan város polgármestere




Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!