Új játszótvár Gyöngyösön 3 millióból

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

A kálváriaparti lakóövezetben kialakított komplex játszóvárat egy 150 négyzetméteres területen építették fel, több mint 3 millió forintból.

A kültéri játék három mászófala, öt tornya, két bástyája, függőkötelei és gerendahídja, valamint két csúszdája teszi próbára a gyerekeket.

Gyöngyös legmodernebb, legkorszerűbb és legújabb játszótere a nyolcvanasi városrészen található, és jellegéből adódóan a „Csodavár” fantázianevet kapta. A beruházás értéke mintegy 9 millió forint volt. Itt található Gyöngyös legnagyobb, 72 négyzetméteres játszóvára három csúszdával és a város egyetlen csőcsúszdájával.

A létesítményhez tartozik egy álló körforgó, 2 baba-, 2 hagyományos és egy nagy fészekhinta, egy négyszemélyes libikóka, egy homokozó és egy három méter hosszú egyensúlyozó lépegető. A Pesti szervizúton lévő játszótéren egy pelenkázóval ellátott köztéri padot is kihelyeztek, melyet Boros Vince városgazda tervezett és épített meg, a kereskedelemben lévő hasonló padok árának töredékéért. A tervek szerint jövőre körbekerítik és bekamerázzák a játszóteret, valamint ivókutat is kihelyeznek.


Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .