Ecséd

Jelöltek Ecséden

Ajánljad Te is olvasásra!

Arold Péter Hírek Hatvan

Már csak 11 nap és önkormányzati választások. Hatvan kistérségi településein is önkormányzati választásokat tartanak október 13-án, így Ecséden is ahol a jelenlegi polgármesternek Maksa Mátyásnak   kihívója  Pisák István,  mint független jelölt.

A képviselők névsora is köztudott már a településen, található közte ismerős név is hisz Ecséd egyik volt polgármestere is indul egy képviselői mandátumért Bóta Julianna személyében.  Csontos István sem ismeretlen a település lakói számára, hiszen hozzáfűződik az Ecséd-Szenlapos kegyhely felépítése. Képviselőként indul még Szundi Csaba, aki az ecsédi focicsapat életében tevékenykedik. Székért indul még Ináncsi Lászlóné, aki már több mint 10 éve ismeri a település gondjait, hiszen azóta él ott.

A csapat régi motorosa a jelenleg is képviselő Maksa László aki újra indul a mandátumért. Róla igazán elmondhatjuk, hogy ismeri Ecséd minden egyes porcikáját.

A csapatot erősíti még Tóthné Ambruzs Orsolya, ki nap mint nap találkozik a község lakóival, hiszen a helyi péküzletben dolgozik.

Természetesen az ecsédi aspiránsokat  sem hagyta szó nélkül a hatvanonline.hu hírportál, ahol máris kikezdték a polgármester-jelöltet és az évekkel ez előtt polgármesteri posztot betöltő Bóta Juliannát sem.

A hatvaninfo.hu  portálnak nem kenyere a sárral dobálózás és a félrevezető információk név nélküli leközlése, de nem vagyunk egyformák. Ahol fát vágnak ott repkednek a faszilánkok. Viszont a korrekt és tisztességes tájékoztatás híveként szomorúnak tartom, hogy egy városi hírportál minden lelkiismeret furdalás nélkül leközöl egy név nélküli mocskolódást. Mi nem állunk be ebbe a sorba.

Kívánok minden jelöltnek a megyében sikeres rajtot és sikeres faluvezetést a jövőben.

A képviselő-jelöltek függetlenként mérettetik meg magukat.

 

 

 

 

Érdekel minket az ön véleménye is

Comments are closed.