Belföld, Hírek

Drogdílerek rendőrkézen

Korábbi ügy folytatásaként további három személyt fogtak el és hallgattak ki gyanúsítottként a pásztói nyomozók.

Pásztói Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást három kállói férfi ellen.

A nyomozás során felmerült információk alapján a rendőrök 2019. október 1-jén további három személyt, egy 30 éves és egy 23 éves kállói férfit, valamint egy 37 éves kállói nőt fogtak el és állítottak elő a Pásztói Rendőrkapitányság épületébe.

A megalapozott gyanú szerint a 37 éves nő Kálló belterületén a – 2019. szeptember 11-én őrizetbe vett – 37 éves házastársával közösen értékesítette az új pszichoaktív anyagnak minősülő fehér port, illetve a vevőket hitel fejében is kiszolgálta.

A nyomozás adatai alapján a 30 éves és a 23 éves férfi 2019. szeptember 30-át megelőzően új pszichoaktív anyagot szerzett meg, melyet követően azt több személy részére értékesítettek a község belterületén. A végrehajtott kutatás alkalmával a nyomozók többek között injekciós tűt, fehér porral szennyezett alufólia darabokat, valamint az értékesítéshez szükséges eszközöket és több tízezer forint készpénzt találtak meg és foglaltak le.

A kapitányság épületébe előállított nőt és két férfit a rendőrök bűnszövetségben, kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A két férfit a nyomozók őrizetbe vették és a napokban előterjesztést tesznek letartóztatásuk indítványozására az illetékes ügyészségen – olvasható a rendőrség oldalán

Ha tetszett, ossza meg, hagy lássa más is.
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Érdekel minket az ön véleménye is

Comments are closed.