Hírek

Tömegverekedés Hatvanban

Arold Péter Hírek Hatvan 

Egy Facebook profilon lettem figyelmes az alábbi bejegyzésre, amihez lenne hozzáfűzni valóm. Változtatás nélkül közöljük.

Hatvan sör feszt, ukránok össze verekedtek !!! Fekszik a földön egyik!! Mozdulatlan !!
Információk alapján, kb. 20 részeg ukrán ment neki hulla részegen egy magyar 40 év körüli férfinek. A férfit újra élesztették, teljes rendőri kivonulás van a hatvani sörfesztiválon.
Mit keresnek itt az ukránok? Az egész város tele van velük. Itt az eredmény.
Egy pár szemtanu írta.
“” ………………………….. Ön tudja jól. Saját szememmel láttam az újra élesztést. “”

“Mi is ott voltunk. Közvetlen a szemünk előtt történt. A férjem meg szólt is a polgaroroknek hogy nem kellene e valamit tenniük de ok féltek odamenni. Hívtak a rendőröket mert azok persze nem voltak kint a rendezvényen. A srác tiszta lila volt már mire odaért a mentő…””

Hatvanban sörfesztivál volt, nem először a történelemben, viszont most eddig ismeretlen problémákkal kellett szembesülniük a szórakozni vágyóknak. Részesei lettek egy olyan brutális eseménynek, amely sajnos napjainkban az úgynevezett munkaerő hiánynak köszönhető.  Igen, a munkaerőhiány.

Hazánkból több százezer ember távozott, egy jobb megélhetés reményében, aminek következménye egy úgy nevezett részleges munkaerőhiány lett. Ezt a komoly lyukat igyekezve betömve engedélyezte a magyar kormány, hogy Ukrajna magyar lakta területéről, hazánkban dolgozni kívánó munkások érkezzenek. Országszerte több ezer ukrán-magyar állampolgárságú személy érkezett, hogy mint ahogy a mitőlünk elvándoroltak, a jobb életkörülmények érdekében, több pénzért munkát vállaljanak.

Olvasottságom szerint, az újonnan érkezett munkaerő, nem mindig teljesíti a hozzáfűzött reményeket, időnként kiderül, hogy más a vérmérséklet. Ennek tett tanúbizonyságot a napokban történ verekedés Hatvanban, a sörfesztiválon.

A végére hozzáteszem a hivatalos információkat.

Információink szerint, a közösségi médiában terjedő állításokkal ellentétben senkit sem élesztettek újra, senki sem sérült meg súlyosan. A kórházba szállított két személynél kisebb zúzódásokat észleltek, úgy tudjuk, a túlzott alkoholfogyasztás miatt kellett őket elsősorban ellátni.

 


Nem tisztem eldönteni, hogy mi igaz és mi nem. Én csak egymással szembe állítok egy szemtanút és egy hírforrást. A többi az önök dolga.

Ha tetszett, ossza meg, hagy lássa más is.
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Érdekel minket az ön véleménye is

Comments are closed.