Hatvan

Valóban, csak fordítva – Verekedés Hatvanban

Ajánljad Te is olvasásra!

Arold Péter Hírek Hatvan

Olvasóink jelezték, hogy szombat este  többen összeverekedtek Hatvanban a Népkertben tartott sörfesztiválon. A szemtanuk szerint a rendőrség nagy erőkkel vonult a helyszínre, és mentőt is kellett hívni az egyik sérülthöz. 

Mint ahogyan arról a portálunk is hírt adott, verekedés történt Hatvanban egy programeseményen. A szemtanúk információi szerint ukrán vendégmunkások vertek meg egy magyar embert. Az index.hu megkeresésére a következő információ látott napvilágot.

Kérdéseinkkel vasárnap megkerestük a Heves Megyei Rendőr-főkapitányságot, akik hétfői válaszukban azt írták, hogy adataik alapján 2019. október 19-én 19 óra körül Hatvanban, a Népkertben több személy bántalmazott két külföldi férfit, akik ennek következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – könnyű sérüléseket szenvedtek.

Az esettel kapcsolatban a Hatvani Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya  garázdaság miatt indított eljárást ismeretlen tettesekkel szemben. – index.hu információ

 

Érdekel minket az ön véleménye is

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..