Nem létező, megnyert pályázatok?

<

Folytatjuk Hort település szinte már napi szinten is érezhető belháborújával foglalkozó sorozatunkat. Hort volt vezetése bizonyítani szeretné, hogy a mostani vezérkar pályázati győzelmei nem igazak, pályázaton nem is indultak és a faluban történő esetleges fejlődésnek az önkormányzathoz semmi köze.

A település “hivatalos” Facebook oldalán, a vezetés hosszan méltatta az önkormányzat tevékenységét.

Újabb siker! A civil szervezeteknek sikerült rendezvényekre pályázatot nyerni: • Összefogás Hort Községért Egyesületnek:…

Közzétette: Hort Nagyközség Önkormányzata – 2021. március 29., hétfő

Hort hangja néven futó Facebook oldal, mely kritikus hangot fogalmaz meg a jelenlegi vezetéssel, a következő bejegyzéssel állt elő:

Folytatódik a hazudozás

A húsvéti ünnepeket sem kímélve közpénz királynőnk, Dencs Zsuzsa alias Horti István, alias Uszkár Kerek (ez utóbbi, friss, álprofilnak csak Horti István az ismerőse) húsvéti nyuszit játszva, tovább mosná az emberek agyát.

A szokásos tárházból dolgozik, ahogyan ezt már megszokhattuk tőle. Hazugság, visszamutogatás, hamis sikerek hirdetése.Nézzük csak szépen sorjában!

Nem vagyunk meglepődve, hogy többek közt a sikeres egyesületi pályázatokat is magáénak könyveli el. Pedig ez így nem igaz. Az Ecsédi és Csányi utak felújításában a szakértői önkormányzat, saját elmondása szerint már ’’közbenjáró’’ is lett. Valójában ezekhez az utakhoz az önkormányzatnak semmi köze. Nem az önkormányzat kezelésében vannak. Ezeket az utakat a jelen kormány újítja fel, függetlenül az önkormányzattól.

Pont úgy, ahogyan ezt az egész országban teszik. Tehát ez nem az önkormányzat és pláne nem a közpénz királynő érdeme.Nem létező pályázatok és annak sikereinek említése, hirdetése. Ez a legérdekesebb.’’Közbenjáró’’ közpénz királynőnk már a jövőbe is lát.

Pár dolgot figyelembe véve látható a hazugság. A pályázati lehetőség ugyan ki lett írva, de be nem adott pályázatokkal, hogyan lehet nyerni? Kettő lehetőség van.

1: sehogy, és ismét hazudnak,

2: már előre tudják, hogy nyernek.

Utóbbi nyilvános, korrupciós vallomás lenne.Gátlástalan módon próbálják összemosni magukat Szabó Zsolt képviselő úrral, aki munkájával egyenlő mértékben támogatja a településeket. Ők a képviselő úr jóhiszeműségét viszont csak hamis tekintély- és félelemkeltésre használják fel. Vajon mire alapozzák ezt a magabiztosságot? Csak nem a Moviad Kft. kötbér eltussolásra?

Kapcsolódó

Az előző önkormányzat kötbérezte volna a kivitelező céget (óvoda felújítás, polgármesteri hivatal felújítás, stb.) a munkák minősége és határidők be nem tartása miatt. Ez kb. 12 millió forint lett volna a falunak. Jelen vezetésünk viszont ezt elengedte.

Nem tartott rá igényt.Vajon lehet összefüggés? Mi úgy gondoljuk és látjuk, hogy szeretett falunkba nem áramlik annyira a pénz, más településekhez képest, hogy megerősítené ezt a fene nagy ’’közbenjárást’’ és a nagyon jó kapcsolatot.Meg kell említenünk, hogy ÁSZ egyessel nem igazán lehet közbenjárni sehol, mert kiröhögik az embert.„Kimondjuk, amit gondol.”

Folytatódik a hazudozásA húsvéti ünnepeket sem kímélve közpénz királynőnk, Dencs Zsuzsa alias Horti István, alias…

Közzétette: Hort Hangja – 2021. április 6., kedd
0 0 votes
Article Rating