post covid szindrómás ambulancia

Post covid szindrómás ambulancia Gyöngyös

<

Elindul az úgynevezett post covid szindrómás ambulancia a gyöngyösi Bugát Pál Kórházban, a covid-fertőzésen átesett páciensek részére.

Azokat várják, akiknél a felgyógyulást követően maradtak, vagy újonnan jelentkeznek fertőzéssel összefüggő mellékhatások. Április 27-től a tüdőbeteg-gondozóban kedden, szerdán és pénteken 9 és 11 óra között történik a járóbetegek ellátása.

Az ambulanciához tüdőgyógyász, belgyógyász-kardiológus, neurológus, pszichiáter, pszichológus, gyógytornász és dietetikus szakemberek tartozik. Az ellátáshoz háziorvosi beutaló és előzetes időpontkérés szükséges. Ezt a 312-491-es központi számon a 343 vagy a 247-es melléken a betegirányítás adja meg.

További hírek

Honlapszerkesztés SEO Teljes körű online hirdetések

  • Facebook kampány
    by arold on 2021.11.13. at 12:57

    https://honlapszerkesztes-seo.hu/feed Vállalkozásom száznál több Facebook csoportot és Facebook oldalt üzemeltet, melyeknek egy kisebb része tematikus, míg a többi magazin jelleggel működik. Ezen oldalak és csoportok teljes mértékben alkalmasak rövid de érdekes The post Facebook kampány appeared first on Honlapszerkesztés SEO.

0 0 votes
Article Rating