Hatvani Kézilabda és Szabadidő Sportegyesület közleménye

<

Kedves hatvaniak! Kedves Barátaink!

Szomorúan tájékoztatunk benneteket , hogy vezetőségünk arra a döntésre kényszerült, hogy a 2021/2022-es bajnoki idényben nem nevezi a férfi felnőtt csapatot semmilyen szintű bajnokságban. Tesszük ezt annak ellenére, hogy a 2020/2021-es bajnoki szezonban csapatunk az NB I/B keleti csoportjának az 5. helyét szerezte meg és a mostani szezonban talán még ennél is erősebb kerettel kezdtük volna meg az őszi fordulót.

A döntés okai a következők:

1.városunk polgármestere hadjáratot folytat egyesületünk ellen a sportcsarnok miatt. Ennek következményében megvonta a 2020-as támogatásunkat – és annak ellenére, hogy érvényes megállapodásunk van a várossal a hosszútávú együttműködésünkkel kapcsolatban- 2021-ben az általa összeállított költségvetésben az egyesületünk támogatása már nem is szerepel

2.az egyesületünkre maradt a sportcsarnok és a hozzátartozó parkoló karbantartása és üzemeltetése, ami alaphelyzetben is erőn felüli feladatok elé állít minket úgy, hogy nincsenek bevételeink csak kiadásaink

Ilyen körülmények között úgy gondoltuk, hogy felelőtlen dolog lenne részünkről a csapatunkat nevezni, mivel nem látjuk a finanszírozási lehetőséget, azt pedig végképp nem akartuk, hogy menetközben kényszerüljünk a bajnokság befejezésére.

Jó hír viszont, hogy nevezni fogjuk a meglévő korosztályos utánpótlás csapatainkat a megfelelő szintű bajnokságokba és a női felnőtt csapatunkat is az NB II-be.

Hajrá Hatvani KSZSE!

Vélemény?

[Fancy_Facebook_Comments]

0 0 votes
Article Rating