fatelep Tura

Fatelep Turán – 11 éve az építkezőkért

Szponzorált tartalom

Fatelep Tura – faáru, fűrészáru, tűzifa, ereszcsatorna, kiegészítők


Budapest agglomerációs térségének peremén, Turán járunk. Az első látásra félreesőnek tűnő város ad otthont az egykor válságban indult, mégis sikeres vállalkozásnak, a Fatelep Turának. „Most akarsz vállalkozni? Mindenki most megy tönkre!” — hangzott a könyvelő intése 11 évvel ezelőtt… Az azóta befutott vállalkozás nemcsak családi, hanem társasházak kivitelezőit is sikerrel szolgálja ki, maximális gyorsasággal és pontossággal.

Ahogy többször is beszámoltunk róla, az építőanyagok árában csak a bizonytalanság a biztos. Nem meglepő tehát, hogy – amint azt várni is lehetett –, 2022 év elején ismét meglódult az építőanyag, köztük az épületfa ára. A fenyő-fűrészáru területén azonban több piaci tényező is befolyásolja a folyamatot, lévén importtermékről van szó.

A szomszédos Szlovákiában például 30 százalékkal csökkentettén az idei évtől a rönkfakitermelést, ami érezhető lesz a hazai tüzép- és fatelepeken. Hogy az épületfa beszerzésében milyen utakat találnak a kereskedők, illetve milyen árkényszer alakul ki emiatt, egyelőre korai lenne megjósolni. Az azonban biztos, hogy a kínálati piacot csak ez az egy döntés is jelentősen szűkíti, ami egyértelműen az árak emelkedését vonzza magával.

A szarufa, gerenda, deszka, padló ára már most is érezhetően nőtt, de közel 25 százalékkal is emelkedhet február végéig. Nyárra az is elképzelhető, hogy újra elérik a tavalyi árrekordokat. Az építőiparban a tavasz a nagyobb munkák kezdését, ezzel pedig a kereslet növekedését is eredményezi. Ehhez jön még az idei évben határidős otthonteremtési támogatások várható lezárulása miatti roham. Összegezve a kilátásokat, aki építkezni akar vagy tetőfelújításon gondolkodik, most érdemes épületfát vennie.

TÜZÉP-ünkön megtalál mindent, ami a szerkezetek építéshez szükséges. A megelégedettséget a több éve visszajáró partnereink igazolták. A termékpaletta legnépszerűbb elemei a tetőszerkezethez vásárol faanyag, gerenda, palló, tetőléc, szezon jelleggel a tűzifa, brikett.

Kedvező árak, jó minőség, tisztességes kiszolgálás várja!

Üdvözlettel: Mészáros Attila tulajdonos

Szóljon hozzá!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mészáros Attila
5 hónapja

Ez a cikk 5 éve készült! A benne lévő piaci információk 2018 ban voltak aktuálisak! Fatelep 15 éve működik! (2022-ben)
Üdv: Mészáros Attila