Köszönjük Alelnök úr! – Lemondott Szombati Lajos

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Szombati Lajos alelnök úr 2022. május 23-án lemondott alelnöki posztjától, és egyúttal bejelentette a Hatvani KSZSE-ből történő kilépését is olvasható a Hatvani Kézilabda és Szabadidő Sportegyesület Facebook oldalán

A volt alelnökünk 2010 előtt éveken keresztül volt már az egyesülete elnöke is, most pedig hat éven keresztül töltötte be a kommunikációs és társadalmi kapcsolatokért felelős alelnöki posztot.

Szombati úr éveken keresztül volt az egyesületünk férfi és női felnőtt csapatának névadó szponzora is. Munkájával és anyagi támogatásával jelentős segítséget nyújtott egyesületünknek. Tevékeny részt vállalt abból, hogy felnőtt férfi csapatunk feljutott az NB I/B-be és ott meghatározó szerepet töltött be.

A férfi felnőtt csapat kényszerű megszűnése után cége, az OKTAT60 Kft. az NB II-es női felnőtt csapat névadó szponzora lett.

Lemondását és kilépést külön nem indokolta, de azt ígérte, hogy hamarosan a saját Facebook oldalán beszámol ennek okáról.

A Hatvani KSZSE vezetőségének, edzőinek és játékosainak nevében köszönjük az elmúlt években végzett munkáját!

Sok sikert kívánunk a továbbiakban Szombati úrnak!


Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .