Mi Hazánk a “majomhimlő-diktatúra” ellen

Hatékony kormányzati lépéseket sürgetett csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján a Mi Hazánk Mozgalom egyik politikusa, hogy ne kövesse “majomhimlő-diktatúra” a most véget ért “covid-diktatúrát” Magyarországon.

    Bartha Barna, a párt nemzetpolitikai kabinetjének vezetője arról beszélt: az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) egy “ránk erőltetett paktum” révén “átvenné a hatalmat a nemzetállamok fölött”, ezért “őszre már kitalálták nekünk a majomvírust”.
    Hozzátette: az új kór ismét hivatkozási alap lehet rendkívüli intézkedésekre, és a még nem létező világjárványra hivatkozva máris milliónyi oltást vásároltak.
    A Mi Hazánk politikusa szerint első lépésként el kell kerülni, hogy a koronavírus-járvány idején bevezetett korlátozásokhoz hasonló intézkedések épjenek életbe, hiszen így kiküszöbölhető vagy csökkenthető egy, a covid idején tapasztalthoz hasonló gazdasági visszaesés, különösen, hogy Magyarország például mezőgazdasági termékekből önellátó lehetne.
    A Mi Hazánk politikusa azt is sürgette, hogy a kormány a szavakon túl tettekkel is lépjen fel az Úz-völgyében az utóbbi időben tapasztalható soviniszta jelenségek ellen.
    A tolvaj rendkívüli módon gyűlöli a kifosztottat, főleg, ha azzal mindennap találkozik, és az mindennap emlékezteti őt a tetteire – fogalmazott Bartha Barna, hozzátéve, újra bebizonyosodott, hogy “a román társadalom nagy része képtelen felülemelkedni a beteges és primitív és sovinizmuson”.

Szóljon hozzá!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments