Mi Hazánk a „majomhimlő-diktatúra” ellen

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hatékony kormányzati lépéseket sürgetett csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján a Mi Hazánk Mozgalom egyik politikusa, hogy ne kövesse „majomhimlő-diktatúra” a most véget ért „covid-diktatúrát” Magyarországon.

    Bartha Barna, a párt nemzetpolitikai kabinetjének vezetője arról beszélt: az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) egy „ránk erőltetett paktum” révén „átvenné a hatalmat a nemzetállamok fölött”, ezért „őszre már kitalálták nekünk a majomvírust”.
    Hozzátette: az új kór ismét hivatkozási alap lehet rendkívüli intézkedésekre, és a még nem létező világjárványra hivatkozva máris milliónyi oltást vásároltak.
    A Mi Hazánk politikusa szerint első lépésként el kell kerülni, hogy a koronavírus-járvány idején bevezetett korlátozásokhoz hasonló intézkedések épjenek életbe, hiszen így kiküszöbölhető vagy csökkenthető egy, a covid idején tapasztalthoz hasonló gazdasági visszaesés, különösen, hogy Magyarország például mezőgazdasági termékekből önellátó lehetne.
    A Mi Hazánk politikusa azt is sürgette, hogy a kormány a szavakon túl tettekkel is lépjen fel az Úz-völgyében az utóbbi időben tapasztalható soviniszta jelenségek ellen.
    A tolvaj rendkívüli módon gyűlöli a kifosztottat, főleg, ha azzal mindennap találkozik, és az mindennap emlékezteti őt a tetteire – fogalmazott Bartha Barna, hozzátéve, újra bebizonyosodott, hogy „a román társadalom nagy része képtelen felülemelkedni a beteges és primitív és sovinizmuson”.


Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .