Budapesten fogták el a brazil drogbárót

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Egy füles után a magyar rendőrség a TEK segédletével csípte nyakon a keresett brazil drogbárót, aki már a saját halálát is megszervezte.

Magyarországon, egy budapesti vendéglátóhely teraszán fogta el a magyar rendőrség a világ egyik legnagyobb drogbárójának számító brazil Sergio Roberto de Carvalhót – jelentette be szerdán a rendőrség. A „brazil Pablo Escobar” letartóztatásáról korábban már beszámolt a brazil sajtó is – számolt be a hírről az rtl.hu

Az Európába csempészett drog értékét csaknem 150 milliárd forintra becsülik a hatóságok

Egy brazil férfi által vezetett bűnszervezet 2017. és 2019. között legalább 45 tonna kokain csempészéséért felelős. A több néven ismert 54 éves körözött férfi ellen a BRFK is büntetőeljárást indított.

A témában Boross Zoltán r. ezredes, a KR NNI Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály vezetője és Hiripi Gábor c. r. alezredes, a KR NNI Életvédelmi és Célkörözési Főosztály Célkörözési Osztály vezetője tartott doorstepet. 

Boross Zoltán elmondta, hogy a férfi tagadta, hogy ő lenne az Interpol által körözött személy, de az ujjlenyomata egyezést mutatott. Nevét a sajtótájékoztatón nem hozták nyilvánosságra.


Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .