DK: ha Magyarország nem csak orosz gázt venne, már ma vissza lehetne vonni a „kormányzati rezsiemelést”

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Rónai Sándor

A Demokratikus Koalíció szerint ha nem csak orosz gázt venne a magyar kormány, már ma vissza lehetne vonni a „kormányzati rezsiemelést” – mondta vasárnapi, online sajtótájékoztatóján a DK EP-képviselője.

    Rónai Sándor úgy fogalmazott, hogy az egy évvel ezelőtt még megawattóránként 310 euróért adott gáz világpiaci ára „mostanra már a 30 euró alá is bement”. Bár a technikai feltételek adottak lennének ahhoz, hogy Magyarország olcsó nyugati gázt vegyen a drága orosz helyett, Orbán Viktor miniszterelnök „kijelentette, hogy az ő kormánya csak orosz gázt fog venni” – állította a politikus.
    A kormányfő a magyar érdekkel szembemenve a „Kreml parancsát követi és Putyintól vesz gázt, kerül, amibe kerül” – jelentette ki.

Vidéki közélet Hangosabban, hogy más is hallja!

 • DK-s alapító osztotta ki Gyurcsányt
  by videkikozelet on 2024.06.19. at 17:59

  Hatalmas maflásba szaladt bele a DK az önkormányzati választásokon Budapesten és vidéken egyaránt, annak ellenére, hogy Dobrev Klára árnyékminiszter-elnök remek A DK-s alapító osztotta ki Gyurcsányt bejegyzés először Vidéki közélet-én jelent meg.

 • Milyen károkat okozhat a lótetű és hogyan lehet védekezni ellene?
  by videkikozelet on 2024.06.06. at 07:26

  A lótetű (Gryllotalpa gryllotalpa) jelentős károkat tud okozni a kertekben és mezőgazdasági területeken. Amelyik kertben a lótetű megtelepszik, ott valódi A Milyen károkat okozhat a lótetű és hogyan lehet védekezni ellene? bejegyzés először Vidéki közélet-én jelent meg.

 • A bal és a jobboldal szerepe a politikai közéletben
  by videkikozelet on 2024.06.04. at 11:24

  Arold Péter összeállítása Napi szinten olvassuk, halljuk, hogy a baloldali pártok így, meg úgy, hogy háború párti, liberális és milyen A A bal és a jobboldal szerepe a politikai közéletben bejegyzés először Vidéki közélet-én jelent meg.

 • Ömlik a veszélyes anyag Hajdúházán – videóval
  by videkikozelet on 2024.06.02. at 19:30

  Hajdúhadház jegyzőjétől 2017-ben kapott engedélyt az Éltex Kft. a Sámsoni u. 2. szám alatt lévő telephelyén nem-veszélyes hulladék tárolására és kezelésére – A Ömlik a veszélyes anyag Hajdúházán – videóval bejegyzés először Vidéki közélet-én jelent meg.

 • Székesfehérváron nyitja meg május 23-án legújabb, 21. áruházát a Praktiker
  by videkikozelet on 2024.05.21. at 10:22

  Székesfehérváron nyitja meg május 23-án legújabb, 21. áruházát a Praktiker. A magyar tulajdonban működő barkácsáruházláncnak ez immár a második egysége A Székesfehérváron nyitja meg május 23-án legújabb, 21. áruházát a Praktiker bejegyzés először Vidéki közélet-én jelent meg.


Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .