DK: ha Magyarország nem csak orosz gázt venne, már ma vissza lehetne vonni a „kormányzati rezsiemelést”

Rónai Sándor

A Demokratikus Koalíció szerint ha nem csak orosz gázt venne a magyar kormány, már ma vissza lehetne vonni a „kormányzati rezsiemelést” – mondta vasárnapi, online sajtótájékoztatóján a DK EP-képviselője.

    Rónai Sándor úgy fogalmazott, hogy az egy évvel ezelőtt még megawattóránként 310 euróért adott gáz világpiaci ára „mostanra már a 30 euró alá is bement”. Bár a technikai feltételek adottak lennének ahhoz, hogy Magyarország olcsó nyugati gázt vegyen a drága orosz helyett, Orbán Viktor miniszterelnök „kijelentette, hogy az ő kormánya csak orosz gázt fog venni” – állította a politikus.
    A kormányfő a magyar érdekkel szembemenve a „Kreml parancsát követi és Putyintól vesz gázt, kerül, amibe kerül” – jelentette ki.

Vidéki közélet Hangosabban, hogy más is hallja!

 • Szóval az övék
  by videkikozelet on 2023.12.04. at 17:04

  Szárnyas Hangya Semmi csodálkozni való nincs abban, hogy közpénzből finanszírozott Facebook huszárok úgy gondolják, hogy nekik van valamijük, ami az A Szóval az övék bejegyzés először Vidéki közélet-én jelent meg.

 • Tatabánya – rendkívüli közgyűlést tart januárban a Mi Hazánk
  by videkikozelet on 2023.12.03. at 14:12

  Mi Hazánk Tatabánya Ivóvízkincsünk és természeti értékeink védelmében Tatabánya rendkívüli közgyűlést tart januárban a Mi Hazánk kezdeményezésére! Tiszta és világos A Tatabánya – rendkívüli közgyűlést tart januárban a Mi Hazánk bejegyzés először Vidéki közélet-én jelent meg.

 • Nem lesz felújítás az ígéret ígéret marad
  by videkikozelet on 2023.11.30. at 16:49

  Vác és környéke Az év elején ugyan körlevélben tájékoztatta a dolgozókat a hamarosan induló felújításról, csaknem 12 hónappal később sem A Nem lesz felújítás az ígéret ígéret marad bejegyzés először Vidéki közélet-én jelent meg.

 • Lázár János: a Szeged-Szabadka vasútvonal az összetartozás vasútvonala
  by videkikozelet on 2023.11.28. at 14:53

  Ma azt mondhatjuk, hogy mi, szerbek és magyarok összetartozunk, Szerbia és Magyarország összetartozik, ez az összetartozás vasútvonala és az összetartozás A Lázár János: a Szeged-Szabadka vasútvonal az összetartozás vasútvonala bejegyzés először Vidéki közélet-én jelent meg.

 • Mikortól vagyunk szegények?
  by videkikozelet on 2023.11.27. at 15:24

  Azt, aki 145 185 forintnál kevesebb jövedelemből gazdálkodik havonta, a statisztika szegénynek minősíti. A legfrissebb adatok alapján a relatív jövedelmi A Mikortól vagyunk szegények? bejegyzés először Vidéki közélet-én jelent meg.

Hát én ehhez hozzászólok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .