DK: ha Magyarország nem csak orosz gázt venne, már ma vissza lehetne vonni a “kormányzati rezsiemelést”

Rónai Sándor

A Demokratikus Koalíció szerint ha nem csak orosz gázt venne a magyar kormány, már ma vissza lehetne vonni a “kormányzati rezsiemelést” – mondta vasárnapi, online sajtótájékoztatóján a DK EP-képviselője.

    Rónai Sándor úgy fogalmazott, hogy az egy évvel ezelőtt még megawattóránként 310 euróért adott gáz világpiaci ára “mostanra már a 30 euró alá is bement”. Bár a technikai feltételek adottak lennének ahhoz, hogy Magyarország olcsó nyugati gázt vegyen a drága orosz helyett, Orbán Viktor miniszterelnök “kijelentette, hogy az ő kormánya csak orosz gázt fog venni” – állította a politikus.
    A kormányfő a magyar érdekkel szembemenve a “Kreml parancsát követi és Putyintól vesz gázt, kerül, amibe kerül” – jelentette ki.

Vidéki közélet Hangosabban, hogy más is hallja!

 • A Galgafény Kft. szerepe a quadsportban
  by videkikozelet on 2022.12.02. at 20:13

  Szponzorált tartalom A quadozás nem csak hóbort vagy kedvtelés – komoly sporttá nőtte ki magát a négykerekű motorkerékpárként is ismert szerkezet. A népszerűsítéshez és a fejlődéshez persze szükség van a támogatókra, akik között kiemelt szerepet kap a Galgafény Kft. Mit kell tudni a Galgafény Kft-ről? Mielőtt belemerülünk a sportág szépségeibe, bemutatjuk az ezen a területen támogatóként felbukkanó Galgafény Kft. működését. A A A Galgafény Kft. szerepe a quadsportban bejegyzés először Vidéki közélet-én jelent meg.

 • Somogy megye a kaposvári Vajda Mercédeszért szurkolhat a Miss Hungary döntőjében!
  by videkikozelet on 2022.11.30. at 19:22

  Péter Arold Somogyországból, Somogy-megyéből Vajda Mercédesz a hetes rajtszámmal indulhat a Nemzeti Szépségverseny, a La Burrata Mozzarella Miss Hungary 2022-es döntőjében, mely december 11-én Budapesten az Aquaworld Hotel Amazonas dísztermében kerül megrendezésre. Csupán 150 néző jelenlétében zajlik a királynő koronázása, viszont az Oxygen Music győri stábja tv felvételt készít az eseményről. A színes programok, Dinasma Design bemutató és Freelusion Show A Somogy megye a kaposvári Vajda Mercédeszért szurkolhat a Miss Hungary döntőjében! bejegyzés először Vidéki közélet-én jelent meg.

 • Legyen hatósági áras a PB-gáz
  by videkikozelet on 2022.11.27. at 18:40

  A Párbeszéd törvényjavaslatot nyújt be a PB-gázpalackok hatósági áras szabályozásáról – közölte Berki Sándor, a párt országgyűlési képviselője vasárnapi online sajtótájékoztatóján.     Az ellenzéki politikus azt mondta: a jogszabályok szerint jelenleg a 11,5 kilogrammos gázpalack nem kerülhet többe a 2012. december 1-jén alkalmazott ár 90 százalékánál.    Berki Sándor szerint azonban jelenleg a piacon nem lehet kapni ezt a terméket, csak a drágább, A Legyen hatósági áras a PB-gáz bejegyzés először Vidéki közélet-én jelent meg.

 • Békés megye Mike Cintiának szurkolhat közel két hét múlva
  by videkikozelet on 2022.11.27. at 09:12

  Szponzorált tartalom Péter Arold Békés megyéből Mike Cintia a kettes rajtszámmal indul a Nemzeti Szépségverseny, a La Burrata Mozzarella Miss Hungary 2022-es döntőjében, mely december 11-én Budapesten az Aquaworld Hotel Amazonas dísztermében kerül megrendezésre. Csupán 150 néző jelenlétében zajlik a királynő koronázása, viszont az Oxygen Music győri stábja tv felvételt készít az eseményről. A színes programok, Freelusion show, Dinasma Design A Békés megye Mike Cintiának szurkolhat közel két hét múlva bejegyzés először Vidéki közélet-én jelent meg.

 • Ülésezett a Fejér Megyei Közgyűlés
  by videkikozelet on 2022.11.26. at 18:36

  Névváltozattással kapcsolatos technikai döntésekről és gazdasági beszámolóról is határozott a Fejér Megyei Közgyűlés november 17-i ülésén. A testület emellett alapítványi támogatásról, és települési többletforrás biztosításáról is döntött.  A január 1-től hatályba lépő névváltoztatással kapcsolatos jogszabályi kötelezettségének eleget téve technikai jellegű döntéseket hozott a testület az önkormányzat alapító okiratát, Szervezeti és Működési Szabályzatát, belső rendeleteit, valamint a kitüntető címeket és díjakat A Ülésezett a Fejér Megyei Közgyűlés bejegyzés először Vidéki közélet-én jelent meg.

Szóljon hozzá!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments