DK: ha Magyarország nem csak orosz gázt venne, már ma vissza lehetne vonni a „kormányzati rezsiemelést”

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Rónai Sándor

A Demokratikus Koalíció szerint ha nem csak orosz gázt venne a magyar kormány, már ma vissza lehetne vonni a „kormányzati rezsiemelést” – mondta vasárnapi, online sajtótájékoztatóján a DK EP-képviselője.

    Rónai Sándor úgy fogalmazott, hogy az egy évvel ezelőtt még megawattóránként 310 euróért adott gáz világpiaci ára „mostanra már a 30 euró alá is bement”. Bár a technikai feltételek adottak lennének ahhoz, hogy Magyarország olcsó nyugati gázt vegyen a drága orosz helyett, Orbán Viktor miniszterelnök „kijelentette, hogy az ő kormánya csak orosz gázt fog venni” – állította a politikus.
    A kormányfő a magyar érdekkel szembemenve a „Kreml parancsát követi és Putyintól vesz gázt, kerül, amibe kerül” – jelentette ki.

Vidéki közélet Hangosabban, hogy más is hallja!

 • Illetékes elvtárs 2.
  by videkikozelet on 2024.04.19. at 20:10

  Szárnyas Hangya Mint arról mi is beszámoltunk Koltai Róbert úgy vélte, hogy az ócsai polgármester miatt nem léphetett fel Ócsán. A Illetékes elvtárs 2. bejegyzés először Vidéki közélet-én jelent meg.

 • Az „illetékes elvtárs” nem kívánatos személy lett Ócsán
  by videkikozelet on 2024.04.19. at 20:09

  Szárnyas Hangya Koltai Róbert Jászai Mari-díjas érdemes művész rendező, filmrendező Halhatatlanok Társulatának Örökös tagja nem kívánatos személy lett Ócsán. Ócsán A Az „illetékes elvtárs” nem kívánatos személy lett Ócsán bejegyzés először Vidéki közélet-én jelent meg.

 • Hadházy Ákos – Orbán és a sitt biznisz
  by videkikozelet on 2024.04.18. at 09:16

  Hadházy Ákos Ismerjék meg Mátét (dr. Mürkl)! Ő az, aki az Orbán család sóderbányáját intézi Győr környékén. Azt a bányát, A Hadházy Ákos – Orbán és a sitt biznisz bejegyzés először Vidéki közélet-én jelent meg.

 • Angolozz.hu
  by videkikozelet on 2024.04.17. at 15:38

  Az angolozz.hu tulajdonosát és vezető fejlesztőjét, Molnár Bertalant kérdeztük arról, hogy miért érdemes az online nyelvtanulás felé fordulniuk azoknak, akik A Angolozz.hu bejegyzés először Vidéki közélet-én jelent meg.

 • Akár a minimális forrásból gazdálkodó Fejér vármegyei szervezetek is valóra válthatják projektjeiket a Tesco 15. alkalommal kiírt pályázatán
  by videkikozelet on 2024.04.17. at 12:21

  A legfrissebb adatok szerint több mint 4 ezer olyan hazai szervezet van a nonprofit szektorban, amely pénz nélkül működik vagy A Akár a minimális forrásból gazdálkodó Fejér vármegyei szervezetek is valóra válthatják projektjeiket a Tesco 15. alkalommal kiírt pályázatán bejegyzés először Vidéki közélet-én jelent meg.


Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .