A fotózás a múlt megörökítése

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Gyakorlati éveim során, a szolgáltatáson kívül mindig érdekelt egy magasabb szintű fényképezési kultúra, ami a szabadidőmben művészi igényességgel kivitelezett fényképek készítésére inspirált.

Munkásságom alatt szaklapokban is jelentek meg fotóim. Kiállítóként részt vettem a salgótarjáni „Barátaim az állatok” című fotópályázaton. A XXX. Észak- Magyarországi Fotóművészeti Szemlén fekete-fehér kategóriában „Nőszirom” című képemmel első helyezést értem el.

IMG_0206conv.conv_.

 

A Rosti Pál emlékére megrendezett XIII. Országos Fotóművészeti Kiállításon is szerepeltem „Glamour” című képemmel.

A Foto Videó szaklapban indított „Az év fotósa” pályázatán a rendezők különdíját kaptam. 2002 januárjában a Hatvani Bajza József Gimnáziumban, 2003-ban pedig a helyi könyvtárban önálló kiállítással mutatkoztam be. 2003-ban Bonyhádon, a Tarka Fesztiválon. Győrben, a TIT, Év fotója pályázatán, Szentesen az Aktfotó-kiállításon értem el eredményeket. 2004-ben a Nemzetközi Színes fotó Biennálén, Black and White című fotóm, a 10 fős magyar válogatásban került kiállításra Luxemburgban.

Műterem:
Hatvan, Táncsics Mihály u. 19/a
Tel.: 37 541 574
Mobil: 20 340 2096

Ismerje meg munkámat jobban, amelyben honlapom segítséget nyújt.

http://vendrei.hu

Vörösné Endrei Erzsébet fényképész

 


Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .