Újabb önkormányzati képviselő mondott le Ecséden

Újabb önkormányzati képviselő mondott le Ecséden. Maksa Tamás 2014 novembere óta volt képviselő a testületben. Szűcs Tamás követően, ő a második független képviselő, aki otthagyta a testületet és ez meglátásom szerint azt jelentheti, hogy valami nem megy megfelelően a testületnél. A település 2014-ben másodszorra is megválasztott vezetője Maksa Mátyás, kinek vezetési stílusával a független képviselők nincsenek megelégedve. Úgy hírlik döntései megkérdőjelezhetetlenek és szinte egy személyben vezeti a községet, hiszen a Fideszes pártállású Polgármester, párttöbbséggel vezeti a települést.
A közelmúltban újabb téma kapott lábra Ecséden. A lemondás előtt álló jegyzőt, a valamikori iskola, illetve óvodaigazgató fogja követni, Nagy Lászlóné személyében. Nagy Lászlóné szakirányú végzettségével kapcsolatban olyan hírek keringenek, miszerint sem végzettsége, és az azt követő elméletileg kötelező két éves gyakorlata sincs meg jelen pillanatban ahhoz, hogy jegyzői állást kaphasson, de ezt egyelőre a pletykán kívül semmi sem támassza alá. Persze nyílván való, hogy amennyiben a széket ő kapja, kérdésre kötelező megválaszolni a végzettségével kapcsolatos kérdést, amit meglátásom szerint lesz, aki fel fogja tenni neki.
Visszakanyarodva a képviselői testületre az új képviselő Zeke Péter lesz (Jobbik) aki egyben a település Jobbikos alapszervezetének az első embere is.

Zeke Péter a Trianoni Emléktábla avatásán az ecsédi temetőben (fotó ecsedinfo.hu Arold Péter)

Arold Péter

Hát én ehhez hozzászólok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .