Skip to content

Lemondott a Jobbik hatvani önkormányzati képviselője

Tóth György István, a Jobbik hatvani önkormányzati képviselője lemondott mandátumáról, helyét a képviselő-testületben Rákócziné Lózs Csilla veszi át.

Rákócziné Lózs Csilla veszi át Tóth György István helyét a hatvani képviselő-testületben – jelentette be Sneider Tamás, a Jobbik alelnöke szerdán, Hatvanban. Az önkormányzati képviselő elmondta: Tóth György István korábban már lemondott a hatvani szervezetük éléről, most pedig mandátumáról is. Hangsúlyozta: ezt nem azért teszi, mert nem ért egyet a párt politikájával. Sneider Tamás egyben megköszönte azt a szakmai munkát, amit az elmúlt években végzett a testületben.

– Egy évvel ezelőtt nagycsaládosok lettünk, megszületett a harmadik gyermekem is. Így a sokasodó teendők miatt egyre kevesebb időm jutott a Jobbikra. Úgy éreztem, már nem tudom maradéktalanul elvégezni a szükséges feladatokat, nem tudok elég munkát fektetni a választók képviseletére, így lemondtam a képviselői megbízatásomról – magyarázta döntését Tóth György István. Ahogy mondta: eddig sok támadás érte amiatt, hogy nem hatvani, ezért örömmel veszi, hogy helyét a képviselő-testületben a hatvani Rákócziné Lózs Csilla veszi át.

Rákócziné Lózs Csilla úgy fogalmazott: azt a munkát szeretné folytatni, amit elődje képviselt. Azt szeretné, ha minél többen keresnék meg problémáikkal, és igyekezni fog mindent megtenni a hatvaniakért.

10950Lemondott a Jobbik hatvani önkormányzati képviselője

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Designed using Unos. Powered by WordPress.