Minden idők legnagyobb sporttámogatása Füzesabonynak

28,5 millió forint támogatást kap a Füzesabonyi Sport Club a társasági adó sportcélú felajánlásának köszönhetően jelentette be Nyitrai Zsolt Füzesabony országgyűlési képviselője és Nagy Csaba a város polgármestere szerdai közös sajtótájékoztatóján. Ez minden idők legnagyobb sporttámogatása Füzesabonynak -írja a fuzeshirek.hu.

A sikeres együttműködésnek köszönhetően sor kerül az eddigi legnagyobb sporttámogatásra Füzesabony életében. Az FSC 28,5 millió forintban részesül a társasági adó felajánlásnak köszönhetően egyetlen cégtől. Nagy Csaba polgármester kiemelte ezzel megoldódott az FSC életében 2011 óta minden évben jelentkező probléma, Nyitrai Zsolt honatya közbenjárásnak köszönhetően.

A polgármester elmondta ebből az összegből az utánpótlás sportot fogják támogatni 8,5 millió forintot kap a labdarúgó szakosztály, a fennmaradó 20 millió forint a kézilabda szakosztályhoz kerül. A több mint 28 millió Ft-nak köszönhető biztosított az FSC-ben sportoló gyerekek és fiatalok versenyeztetése, edzése, utaztatása, felkészítő trénerek bére, felszerelések megvásárlása.

fuzeshirek.hu

Szóljon hozzá!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments