Minden idők legnagyobb sporttámogatása Füzesabonynak

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

28,5 millió forint támogatást kap a Füzesabonyi Sport Club a társasági adó sportcélú felajánlásának köszönhetően jelentette be Nyitrai Zsolt Füzesabony országgyűlési képviselője és Nagy Csaba a város polgármestere szerdai közös sajtótájékoztatóján. Ez minden idők legnagyobb sporttámogatása Füzesabonynak -írja a fuzeshirek.hu.

A sikeres együttműködésnek köszönhetően sor kerül az eddigi legnagyobb sporttámogatásra Füzesabony életében. Az FSC 28,5 millió forintban részesül a társasági adó felajánlásnak köszönhetően egyetlen cégtől. Nagy Csaba polgármester kiemelte ezzel megoldódott az FSC életében 2011 óta minden évben jelentkező probléma, Nyitrai Zsolt honatya közbenjárásnak köszönhetően.

A polgármester elmondta ebből az összegből az utánpótlás sportot fogják támogatni 8,5 millió forintot kap a labdarúgó szakosztály, a fennmaradó 20 millió forint a kézilabda szakosztályhoz kerül. A több mint 28 millió Ft-nak köszönhető biztosított az FSC-ben sportoló gyerekek és fiatalok versenyeztetése, edzése, utaztatása, felkészítő trénerek bére, felszerelések megvásárlása.

fuzeshirek.hu


Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .