Sport

Minden idők legnagyobb sporttámogatása Füzesabonynak

28,5 millió forint támogatást kap a Füzesabonyi Sport Club a társasági adó sportcélú felajánlásának köszönhetően jelentette be Nyitrai Zsolt Füzesabony országgyűlési képviselője és Nagy Csaba a város polgármestere szerdai közös sajtótájékoztatóján. Ez minden idők legnagyobb sporttámogatása Füzesabonynak -írja a fuzeshirek.hu.

A sikeres együttműködésnek köszönhetően sor kerül az eddigi legnagyobb sporttámogatásra Füzesabony életében. Az FSC 28,5 millió forintban részesül a társasági adó felajánlásnak köszönhetően egyetlen cégtől. Nagy Csaba polgármester kiemelte ezzel megoldódott az FSC életében 2011 óta minden évben jelentkező probléma, Nyitrai Zsolt honatya közbenjárásnak köszönhetően.

A polgármester elmondta ebből az összegből az utánpótlás sportot fogják támogatni 8,5 millió forintot kap a labdarúgó szakosztály, a fennmaradó 20 millió forint a kézilabda szakosztályhoz kerül. A több mint 28 millió Ft-nak köszönhető biztosított az FSC-ben sportoló gyerekek és fiatalok versenyeztetése, edzése, utaztatása, felkészítő trénerek bére, felszerelések megvásárlása.

fuzeshirek.hu

Ha tetszett, ossza meg, hagy lássa más is.
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Szóljon hozzá!

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé.

tizenkilenc + 18 =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..