Sport

Minden idők legnagyobb sporttámogatása Füzesabonynak

28,5 millió forint támogatást kap a Füzesabonyi Sport Club a társasági adó sportcélú felajánlásának köszönhetően jelentette be Nyitrai Zsolt Füzesabony országgyűlési képviselője és Nagy Csaba a város polgármestere szerdai közös sajtótájékoztatóján. Ez minden idők legnagyobb sporttámogatása Füzesabonynak -írja a fuzeshirek.hu.

A sikeres együttműködésnek köszönhetően sor kerül az eddigi legnagyobb sporttámogatásra Füzesabony életében. Az FSC 28,5 millió forintban részesül a társasági adó felajánlásnak köszönhetően egyetlen cégtől. Nagy Csaba polgármester kiemelte ezzel megoldódott az FSC életében 2011 óta minden évben jelentkező probléma, Nyitrai Zsolt honatya közbenjárásnak köszönhetően.

A polgármester elmondta ebből az összegből az utánpótlás sportot fogják támogatni 8,5 millió forintot kap a labdarúgó szakosztály, a fennmaradó 20 millió forint a kézilabda szakosztályhoz kerül. A több mint 28 millió Ft-nak köszönhető biztosított az FSC-ben sportoló gyerekek és fiatalok versenyeztetése, edzése, utaztatása, felkészítő trénerek bére, felszerelések megvásárlása.

fuzeshirek.hu

Ha tetszett, ossza meg, hagy lássa más is.
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Szóljon hozzá!

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..