Menetközben

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Április 8-ai menet közbeni eredmények.

Heves megye
1. választókerület – Eger (53,06 százalék)
1. Nyitrai Zsolt (FIDESZ-KDNP) – 48,41 százalék, 13 547 szavazat
2. Mirkóczki Ádám (JOBBIK) – 38,46 százalék, 10 764 szavazat
3. Kertészné Kormos Noémi (DK) – 6,42 százalék, 1797 szavazat

2. választókerület – Gyöngyös (68,03 százalék)
1. Horváth László (FIDESZ-KDNP) – 49,70 százalék, 15 824 szavazat
2. Vona Gábor (JOBBIK) – 38,58 százalék, 12 284 szavazat
3. Orosz Bálint János (MSZP-PÁRBESZÉD) – 8,26 százalék, 2630 szavazat

3. választókerület – Hatvan (57,14 százalék)
1. Szabó Zsolt (FIDESZ-KDNP) – 52,85 százalék, 14 124 szavazat
2. Sneider Tamás (JOBBIK) – 33,87 százalék, 9052 szavazat
3. Tóth Norbert (MSZP-PÁRBESZÉD) – 8,43 százalék, 2254 szavazat

 

A végeredmény szombaton.


Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!

1 hozzászólás

 1. Author

  Lehet itt polemizálni azon, hogy voltak e választási csalások, vagy nem, tűntek e el szavazókörzeti eredmények, avagy sem? A Fidesz letarolta az egész országot.
  A miértje mindenkinek más és más. Mondják, hogy az ellenzék nem fogott össze, írják, hogy nincs arc, kire bátran lehetne szavazni. Én mást mondok.
  Magyarország ma és az elmúlt 3 évben folyamatosan nyomás alatt volt a migrációs kérdésben, rablóhadak döngették a déli kerítéseinket és bevándorlók ezrei akarták országunkat minaretvárosokká alakítani, keresztény papjainkat és nőinket felnyársalni, de minimum megbecsteleníteni.
  Szerencsére volt egy saját Szent Györgyünk, aki ezt a fenyegető Sor(o)s csapást egy mestervágással lefejezte, kapunk elől a veszedelmet elűzte.
  Mondom szerencsére. Mert ugye ezt az ellent fel is kellett építeni, véres kardját az országban végig hordani és népnemzeti szuverenitásunk miben létét veszélyeztetni látva, hadba hívni segédként a félelmet. Képernyői és pártkatonái segítségével vérzivataros képekkel és videókkal szórták tele az agyakat, sugallva, hogy ha nem lépsz magyar, nem is vagy magyar. De a magyar, magyar akart maradni, legyen a neve Grűn, Kohn, Bereczki, vagy Attila a táltos.
  Bevált. A vidéki szavazókerületek előtti aszfalt csík a sok toporgástól puhára olvadt, de a harcosok kitartottak és utolsó leheletükkel is az országot védve, és a félelmüket leküzdve szavaztak a kikiáltott megmentőre.
  De lőn másnap. és az ellen eltűnt portáink elől, felszívódott az agyak homályos és jótékony sötétségébe. Szent Györgyünk fegyverét súlyba helyezve tért nyugalomra (nem örök) és már a holnap ellenségein elmélkedve.
  Bizony így volt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .