Választás 2018

Menetközben

Április 8-ai menet közbeni eredmények.

Heves megye
1. választókerület – Eger (53,06 százalék)
1. Nyitrai Zsolt (FIDESZ-KDNP) – 48,41 százalék, 13 547 szavazat
2. Mirkóczki Ádám (JOBBIK) – 38,46 százalék, 10 764 szavazat
3. Kertészné Kormos Noémi (DK) – 6,42 százalék, 1797 szavazat

2. választókerület – Gyöngyös (68,03 százalék)
1. Horváth László (FIDESZ-KDNP) – 49,70 százalék, 15 824 szavazat
2. Vona Gábor (JOBBIK) – 38,58 százalék, 12 284 szavazat
3. Orosz Bálint János (MSZP-PÁRBESZÉD) – 8,26 százalék, 2630 szavazat

3. választókerület – Hatvan (57,14 százalék)
1. Szabó Zsolt (FIDESZ-KDNP) – 52,85 százalék, 14 124 szavazat
2. Sneider Tamás (JOBBIK) – 33,87 százalék, 9052 szavazat
3. Tóth Norbert (MSZP-PÁRBESZÉD) – 8,43 százalék, 2254 szavazat

 

A végeredmény szombaton.

Ha tetszett, ossza meg, hagy lássa más is.
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Szóljon hozzá!

One Comment

 1. Lehet itt polemizálni azon, hogy voltak e választási csalások, vagy nem, tűntek e el szavazókörzeti eredmények, avagy sem? A Fidesz letarolta az egész országot.
  A miértje mindenkinek más és más. Mondják, hogy az ellenzék nem fogott össze, írják, hogy nincs arc, kire bátran lehetne szavazni. Én mást mondok.
  Magyarország ma és az elmúlt 3 évben folyamatosan nyomás alatt volt a migrációs kérdésben, rablóhadak döngették a déli kerítéseinket és bevándorlók ezrei akarták országunkat minaretvárosokká alakítani, keresztény papjainkat és nőinket felnyársalni, de minimum megbecsteleníteni.
  Szerencsére volt egy saját Szent Györgyünk, aki ezt a fenyegető Sor(o)s csapást egy mestervágással lefejezte, kapunk elől a veszedelmet elűzte.
  Mondom szerencsére. Mert ugye ezt az ellent fel is kellett építeni, véres kardját az országban végig hordani és népnemzeti szuverenitásunk miben létét veszélyeztetni látva, hadba hívni segédként a félelmet. Képernyői és pártkatonái segítségével vérzivataros képekkel és videókkal szórták tele az agyakat, sugallva, hogy ha nem lépsz magyar, nem is vagy magyar. De a magyar, magyar akart maradni, legyen a neve Grűn, Kohn, Bereczki, vagy Attila a táltos.
  Bevált. A vidéki szavazókerületek előtti aszfalt csík a sok toporgástól puhára olvadt, de a harcosok kitartottak és utolsó leheletükkel is az országot védve, és a félelmüket leküzdve szavaztak a kikiáltott megmentőre.
  De lőn másnap. és az ellen eltűnt portáink elől, felszívódott az agyak homályos és jótékony sötétségébe. Szent Györgyünk fegyverét súlyba helyezve tért nyugalomra (nem örök) és már a holnap ellenségein elmélkedve.
  Bizony így volt

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé.

tizenegy − kettő =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..