Bunga Bunga-ügy. Megmérgezték a modellt?

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Arold Péter

Egy korábban volt modell és pincérnő, aki Silvio Berlusconi  elleni szexuális perek alkalmával tanúskodott, a vizsgálatok szerint radioaktív anyaggal mérgezhették meg.
A marokkói születésű Imane Fadil, 33 éves volt, és egy milánói kórházban halt meg március 1-jén egy hónapon belül, miután gyomorfájdalmakra panaszkodott, és azt állította, hogy megmérgezték.
Fadil volt az egyik tanú, aki a volt olasz miniszterelnök és  média mogul ellen tanúskodott a tárgyaláson, miszerint a volt miniszterelnök kiskorúaknak fizetett szexért.





Egy olasz kórházban végzett teszt kimutatta, hogy idegen anyagot találtak a szervezetében de az eredményt nem továbbították az ügyészségnek.
Az eredmények március 6-án, öt nappal a halála után érkeztek meg, amiben az volt, hogy „nem megvásárolható radioaktív anyagok keveréke volt a nő szervezetében” A hír meg nem nevezett forrásokra hivatkozik.

 

New York Post

 

Francesco Greco milánói ügyész azt mondta, hogy elismerték, hogy az elhunyt szervezetében radioaktív anyag volt és azt is hozzátette, hogy a kórház nem értesítette a hatóságokat a lehetséges mérgezésről, a nő ügyvédje vette fel velük a kapcsolatot.  A kórház viszont azt állította, hogy továbbították a vizsgálatok eredményeit az ügyészségnek. Greco erről azt mondta, az orvosi jelentésekben „számos anomáliára” bukkantak. A boncolást ezen a héten kell végrehajtani, szerdán vagy csütörtökön várhatóak az eredmények.
Fadil asszony először 2012-ben cikkeztek, amikor részletes vallomást tett Berlusconi úr orgiáiról Arcore-ban, Milánó közelében.
Azt vallotta, hogy az első alkalommal, mikor elment a találkozóra, két fiatal nőt látott apáca jelmezekben, akik az akkori miniszterelnök előtt levetkőztek. Később azt is mondta, ő maga adott át számukra 2000 eurót (1700 £) készpénzben, mondván: „Ne beszéljenek senkinek”.

 

Berlusconi EPA-EFE/FEDERICO PROIETTI

 

A 82 éves  milliárdos üzletember tagadja a vádakat és több vizsgálat is folyik ellene Milánóban, Sienában, Rómában és Torinóban is, mert állítólag fizetett az embereknek, hogy csendben maradjanak bunga bunga összejöveteleiről.
Azt is mondta, hogy Fadil asszony halála elszomorította, de állította, hogy soha nem ismerte a modellt. – Mindig nagyon szomorú, ha valaki fiatalon hal meg- mondta. – de soha nem találkoztam ezzel az emberrel, és soha nem beszéltem vele.

Telegraph


Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .