40 milliót kapott a Szerencsejátéktól Sarka Kata férje

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

A Szerencsejáték Zrt. nemrég frissítette a megítélt támogatásokat listázó oldalát a tavalyi utolsó és az idei első hónapok döntéseiről. Ami 2019 első hónapjait illeti, egyből egy teljesen új támogatottal indította az évet a lottótársaság.

Január-februárban mindössze három szerencsésről tudott beszámolni a cég. Januárban 8 millió forint plusz áfát kapott a Férfiak Klubja Kft., februárban 10 millió plusz áfát a Hazai Termék Kft., a legtöbb pénzt pedig a Netrise Hungary-nek ítélték meg, 40 millió plusz áfát.




A cég egyedüli tulajdonosa az a Bessenyei István, aki korábban Sarka Kata és Rogán Cecília üzlettársa is volt a Nakama&Partners-ben, egy ideje már Sarka Kata férje is (Sarka Kata legalábbis Bessenyeiné néven regisztrált be egy futóversenyre), és a Fidesz kedvenc őrző-védő cégének, a Valton-Sec kisebbségi tulajdonosa.

Mikulásgyár Alapítvány, ahova 90 millió forint vándorolt még egy októberi döntés eredményeként. Ebben a hónapban egyébként 50 millió forint plusz áfát ítélt meg a Szerencsejáték a Szövetség a Nemzetért Alapítványnak, amely szervezet legutóbb 2015-ben kapott szintén 50 milliót a társaságtól. – írja az mfor.hu


Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!