Önmagában akart kárt tenni egy férfi Bács-Kiskunban

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hasba akartas szúrni magát egy személy a Bács-Kiskun megye egyik egészségügyi intézményben, ahol metális betegségben szenvedő emberek kezelnek.

Hirdetés
A Nagybaracskai Rendőrőrs illetékességi területén található egyik intézményből megszökött két mentálisan sérült gondozott 2019. június 6-án 14 óra 45 perc körül. Az is kiderült, hogy egyikük erős cukorbeteg, agresszív, és tartani kell attól is, hogy öngyilkosságot kísérel meg elkövetni. A rendőrök több településen kezdték meg a keresést. Végül 17 óra után Gara egyik lakatlan ingatlanában találták meg őket.

Az egyik gondozott – miután meglátta az intézetben dolgozókat – váratlanul a feje magasságába felemelte a bal kezét, melyben egy körülbelül 10 centiméter pengehosszúságú konyhakést tartott. Másik kezével is ráfogott a késre, és egy hirtelen mozdulattal a saját hasa felé szúrt. Ezzel egy időben az egyik rendőr hátulról elkapta mindkét kezét, így megakadályozta, hogy hason szúrja magát. Ezt követően a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. A másik gondozottat visszavitték az intézménybe.


Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!