Belföld, Hírek

Önmagában akart kárt tenni egy férfi Bács-Kiskunban

Hasba akartas szúrni magát egy személy a Bács-Kiskun megye egyik egészségügyi intézményben, ahol metális betegségben szenvedő emberek kezelnek.

Hirdetés
A Nagybaracskai Rendőrőrs illetékességi területén található egyik intézményből megszökött két mentálisan sérült gondozott 2019. június 6-án 14 óra 45 perc körül. Az is kiderült, hogy egyikük erős cukorbeteg, agresszív, és tartani kell attól is, hogy öngyilkosságot kísérel meg elkövetni. A rendőrök több településen kezdték meg a keresést. Végül 17 óra után Gara egyik lakatlan ingatlanában találták meg őket.

Az egyik gondozott – miután meglátta az intézetben dolgozókat – váratlanul a feje magasságába felemelte a bal kezét, melyben egy körülbelül 10 centiméter pengehosszúságú konyhakést tartott. Másik kezével is ráfogott a késre, és egy hirtelen mozdulattal a saját hasa felé szúrt. Ezzel egy időben az egyik rendőr hátulról elkapta mindkét kezét, így megakadályozta, hogy hason szúrja magát. Ezt követően a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. A másik gondozottat visszavitték az intézménybe.

Ha tetszett, ossza meg, hagy lássa más is.
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Érdekel minket az ön véleménye is

Comments are closed.