Fehérvári Lecsófőző Vigasság Székesfehérvár

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Megkezdődött a regisztráció az idei, XV. Fehérvári Lecsófőző Vigasságra. Kedden estig a cégek regisztrálhatnak az eseményre, június 25-én, kedden 22.00 órától pedig mindenki számára nyitott a jelentkezés. A szervezők kérik, hogy regisztráció után a főzőhelyet személyesen foglalhatják le!Jelentkezni az esemény honlapján lehet!

A jubileumi, XV. Fehérvári Lecsófőző Vigasságon várhatóan idén is közel 600 bogrács alá gyújtanak tüzet. Családok, baráti társaságok és munkahelyi közösségek csapatai gyűlnek össze az ország minden részéből, hogy főzés mellett beszélgessenek, jól érezzék magukat. A paprikás finomságok közül rangos zsűri választja ki a legjobbnak ítélteket, az esemény végén megkoronázzák a Lecsókirályt vagy Lecsókirálynőt, új gazdára talál a „Sipi” Emlékkupa, és díjazzák a legszebb főzőhelyet is. A főzőversenyhez családi programok kapcsolódnak, a termékeiket kínáló kézműveseknek köszönhetően pedig igazi vásári hangulat uralkodik a városban.

Részvételi díjak:

Magánszemélyeknek, civil és egyéb szervezeteknek bruttó 10.000 Ft/főzőhely,
Vállalkozásoknak, cégeknek és politikai pártoknak alap csomagajánlat 30.000 Ft + áfa összegtől/főzőhely. (A részvételi díjat a cégek kizárólag a díjbekérő alapján, banki átutalással fizethetik be.)
Magánszemélyek, civil- és egyéb szervezetek a Fehérvári Programszervező Kft. pénztárában készpénzben vagy bankkártyával teljesíthetik a befizetést a díjbekérő alapján. A Fehérvári Programszervező Kft. pénztára az alábbi helyen és időszakban várja a Lecsófőző Vigasság befizetőit:

Székesfehérvár, III. Béla király tér 1., 1. emelet, 103. iroda

2019. június 26-tól szeptember 2-ig
hétfő, kedd, csütörtök: 9.00–15.00
szerda: 8.00–18.00
péntek: zárva

 


Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!