Választ kaptunk az ecsédi ebrendésztől

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Arold Péter

Portálunk megkereste  Ecséd megbízott ebrendészét aki a következőkkel egészítette ki a kialakult problémával kapcsolatos információnkat. 

Ecséd ebrendésze, aki a következőket mondta: 2 db. mobil befogó ketrecet helyeztek ki a területre, ahol várható volt a kutyák megjelenése. A berendezés működött de az éjszaka folyamán illetéktelen személyek a kutyákat kiengedték és a későbbiekben a berendezést is megrongálták, amit most  kijavítanak.




Az elkövetőről felvétel is készült, amit ha szükséges be is fognak mutatni. Ami ez után fog történni: az ebrendészet a lakosság segítségével talált egy olyan lakót, aki felajánlotta ingatlanát a berendezések újra elhelyezésre.

A lakó nem tartózkodik életvitel szerűen az ingatlanban, ezért adott engedélyt erre. A kutyákat most oda fogják szoktatni, hogy újra befoghatóak legyenek. A Polgármester úr is segítséget nyújtott azingatlan felkeresésében, ahol a befogókat újra elhelyezhetik és ebben kérte a lakosság együttműködést. Az ebrendész heti két alkalommal jár ki  Ecsédre, eddig 14 kutyát gyűjtött be a Bocskai utcából és környékéről. Jelenleg az Ady Endre utcában van egy lakó, akinek a pitbullja okoz pánikot. Holnap vele is megpróbál beszélni az eb rendész. Így kerek a történet.


Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .