Hazugságfigyelő, nagyon sokadik fejezet

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Karácsony Gergely reakciója a Dubai projekttel kapcsolatban, ahol megmagyarázza, miért hazudtak megint Orbán bérencei.

Amikor kiszivárgott, hogy a kormány titokban egy 220 méter magas felhőkarcoló megépítését is tartalmazó rákosrendezői ingatlanfejlesztésről tárgyal arab befektetőkkel, élesen tiltakoztam, többek között azért, mert ez tönkretenné a Hősök tere gyönyörű látképét.

A lakájmédia azzal vágott vissza, hogy zuglói polgármesterségem idején a kerület elfogadott egy dokumentumot, ami akár magas házak építését is támogathatónak találta ezen a területen. Azt azonban nem tették hozzá, hogy az akkori jogszabályok a maximum 65 méter magas épületeket tekintették magas háznak, ami ugye kevesebb, mint harmada a kormány mostani megalomán terveinek. Ráadásul a dokumentum kifejezetten hangsúlyozza, hogy

“Budapest hagyományos panorámája védendő. Ennek érdekében meg kell őrizni az épített és a természeti elemek harmóniáját, különös tekintettel a világörökségi területekre, és az azokat érintő rálátásokra, kilátásokra!”

Ma is ugyanezt gondolom.

Ők pedig ma is ugyanúgy hazudnak, mint tegnap, és ahogy holnap is fognak. Kérlek, oszd meg ezt a bejegyzést, hogy mindenkihez eljusson az igazság!



Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .