Leváltották Szabó Zsoltot

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fejlesztés- és klímapolitikáért, és kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkára
a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fejlesztés- és klímapolitikáért, és kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkára

Belső ellentétek miatt váltották le Szabó Zsoltot, a Fidesz hatvani választókerületi elnökét, írja a Hvg.hu – párton belüli ellenfelei már régóta készültek erre, nekik kapóra jött múlt keddi karambolja, melyben megsérült.

A politikust még pénteken váltották le a hatvani Fidesz éléről, írja a lap. Szabó Zsolt a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fejlesztés- és klímapolitikáért, és kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkára is egyben.

A Fidesz helyi szervezete a lap szerint nem jutott be a saját irodájának épületébe, mert Szabó egykori kabinetfőnöke, Tóth Csaba kicseréltette a zárat. A gyűlést végül egy általános iskolában kellett megtartani, a fő napirendi pont Szabó leváltása volt. Papp István önkormányzati képviselőt választották meg a helyére.

A Hvg.hu úgy tudja, a korábbi polgármester Szabó már egy ideje fel akarta oszlatni a helyi alapszervezetet, hogy aztán az ellenfelei eltávolítása után újból megalakítsa azt. Balesete miatt megelőzték. A lap szerint a 38 helyi fideszes közül csak néhányan nem vettek részt a szavazáson, ők Szabó emberei.

További információk a balaesetről: index.hu

További információk Heves megyéről portálunk Facbook oldalán


Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .