Pályakarbantartási munkák

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

A MÁV-START Zrt. tájékoztatta a Személyközlekedési Igazgatóságot, hogy 2017. ÁPRILIS 8-ÁN BUDAPEST-KELETI PÁLYAUDVARON ÉS RÁKOS állomáson végzett pályakarbantartási munkák miatt az alábbi hirdetményben megjelölt vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. A Budapest és Eger/Sátoraljaújhely között közlekedő gyors- és sebesvonatok a közforgalmú vasúti menetrendtől eltérően BUDAPEST-KELETI PÁLYAUDVARRÓL 25 PERCCEL KORÁBBAN, óra:35 perckor indulnak, valamint oda 25-30 PERCCEL KÉSŐBB ÉRKEZNEK. A Hatvan és Eger/Sátoraljaújhely közötti szakaszon a vonatok menetrendje változatlan. Budapest és Hatvan között gyorsvonati pótjegy váltása nélkül igénybe vehetőek.

 


A MÁV-START Zrt. tájékoztatta a Személyközlekedési Igazgatóságot, hogy 2017. ÁPRILIS 8-ÁN BUDAPEST-KELETI PÁLYAUDVARON ÉS RÁKOS állomáson végzett pályakarbantartási munkák miatt az alábbi hirdetményben megjelölt vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

A Budapest és Eger/Sátoraljaújhely között közlekedő gyors- és sebesvonatok a közforgalmú vasúti menetrendtől eltérően BUDAPEST-KELETI PÁLYAUDVARRÓL 25 PERCCEL KORÁBBAN, óra:35 perckor indulnak, valamint oda 25-30 PERCCEL KÉSŐBB ÉRKEZNEK. Budapest és Hatvan között az S80 jelzésű személyvonatok helyett közlekednek, minden állomáson és megállóhelyen megállnak. Budapest és Hatvan között gyorsvonati pótjegy váltása nélkül igénybe vehetőek.

Kérem, hogy a helyben szokásos módon szíveskedjenek tájékoztatni a településükön élő utazóközönséget a változásokról.


Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .