Szálljon be az időgépbe

Sós Tamás: Nyugalom és megfeszített munka az egri kórházban

2008-11-01

Sós Tamás, a Heves Megyei Közgyűlés elnöke elmondta: meggyőződött arról, hogy az egri Markhot Ferenc kórházban folyamatos és biztonságos a betegellátás, a működtetés átadás-átvételének folyamata pedig megnyugtatóan, és fennakadások nélkül zajlik.

– A bejárás során a kórház több osztályát meglátogattam. A betegekkel és dolgozókkal folytatott beszélgetéseim, illetve személyes tapasztalataim egyaránt meggyőztek arról, hogy a kórházba a mai napon újra beköltözött a nyugalom, a gyógyító munkát pedig nem zavarja semmi. Kérdésemre a különböző osztályokon elhelyezett betegek maguk is megerősítették, hogy a nekik járó ellátást megkapják, érdemi kifogással sehol sem találkoztam, sem a betegek, sem a kórház munkatársai részéről – fogalmazott a közgyűlés elnöke.

Az elnök szerint mind az átlépő dolgozók, mind az újonnan belépő munkatársak tettre készek, dolgozni, és bizonyítani akarnak a megyei kórházban, őket emberi tartásukért, és kitartásukért is minden elismerés megilleti. A kórház új működtetője, a HospInvest Zrt. pedig felkészülten, meggyőző szakmai tudással biztosítja a folyamatos betegellátást, és tartja kézben az átállás lebonyolítását, a kórházi munka megszervezését.

– A kórház ugyan mától minden szándékom ellenére, kisebb létszámmal működik, mégis a racionálisabb szervezés miatt a betegellátásra nézve semmilyen közvetlen hatása nincsen, a gyógyító munka rendben, magas szakmai színvonalon folyik tovább a Markhotban. A megyegyűlés elnökeként folyamatosan ellenőrzöm és nyomon követem a kórház fejlődését, jogi és szakmai kontroll mellett rendszeresen látogatást teszek az intézményben, hiszen mindezek mellett a betegek, dolgozók véleményét is szeretném kikérni, szeretnék meggyőződni arról, hogy minden rendben van, és egyre jobb számukra. Mindig is hittem benne, hogy a megye felelős és jó döntés hozott, amikor az üzemeltetést tőkeerős, hozzáértő szakmai szolgáltatónak adja át, a fejlődést napi szinten nyomon fogom követni a megye lakóival együtt -közölte Sós Tamás.

Ha tetszett, ossza meg, hagy lássa más is.
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Érdekel minket az ön véleménye is

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..