A gyorsvonat robog tovább – BéBé ételbár

 

Aroldo


Arold Péter

Nem régen látogattuk meg portálunk nevében Hatvanban a BéBé Ételbárt, hogy kicsit kifaggassuk Baranyi Attilát az üzlet tulajdonosát az elmúlt néhány hónap eredményeiről. Íme:

hatvaninfo: Mire számítottál nyitás előtt?

Attila: Egy nyugodt, de kifizetődő vállalkozásra

hatvaninfo: Most komolyan? Nem ma kezdted a szakmát, tudod mivel jár a vendéglátás. Ecséden is éveken keresztül szolgáltad ki a nagyérdeműt, közben a hatvani piacon „lacipecsenyéztél” és ha a helyzet hozta, összejövetelekre is főztél.

Attila: Igaz. De ez az életem. Már Mongóliában és a Balatonnál megtanultam, hogy nincs lehetetlen. Ecséd beszűkült, a lehetőségeket más vette át, maradt Hatvan. Egyszerűen nem tudok megmaradni a fenekemen. Szeretem a nyüzsit és szeretem, ha az ételeimet szeretik. Talán ez is sokat nyomott a latba, hogy bevállaltam Hatvant.

hatvaninfo: Hogy bírjátok?

Attila: A család, barátok, kollégák. Mindenki aki akárcsak szóban segít, már erőt ad. Néha emberfeletti erővel nyomjuk, de a vendég az első. Mese nincs.

hatvaninfo: Gondolom a fizikai terhelésnél jól jött az ökölvívós múltad, nem is akármilyen szinten. Ha jól tudom, a félmaratonit és a teljes maratonit – 42 km – többször  lefutottad?

Attila: Igen. Lefutottam és valóban a fizikai állóképességben sokat hozott a box és a futás is.

hatvaninfo: Közel négy hónapja nyitottatok, Van még tovább?

Attila: Van. De ezt majd később árulom el. Tudod. A gyorsvonat robog tovább!

hatvaninfo: Köszönjük! További sikereket!

Attila: Köszönöm. Gyere egyél valamit.

Hát én ehhez hozzászólok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .