A hír az, hogy nincs hír

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

„A fideszes Szabó Zsolt négymillió-nyolcszázhatvanötezer-ötszáztizenegy dollárt, vagyis több mint egymilliárd-kétszázmillió forintot parkoltat Belize-ben, egy offshore cég a bankszámláján – írja a Magyar Nemzet a hozzá eljutott dokumentumok alapján. Papíron a cég igazgatója az államtitkár és felesége. A lap szerint Szabó Zsolték családi vállalkozása, az Exact-Cont Kft. ugyanarra a hatvani címre van bejegyezve, mint amelyik a dokumentumok egyikén szerepel.”

A hír márciusi. Nyomozást is indítottak az ügyben. Még semmi hír.

De az már hír, hogy az ELIOS – al minden rendben. Azt elég hamar kiderítették, hogy Orbán Viktor veje által tulajdonolt, majd eladott cégnél minden rendben, helyesebben bűncselekmény hiányában Polt Péter főügyész, Orbán Viktor régi harcostársa nem talált erre mutató jelet.

Mindenki, aki csak egy kicsit nyomozott az ügyben – és értett is hozzá – több száz bizonyítékot  talált az ügyben Tiborcz terhére nézve.

A Szabó féle ügyben remélhetőleg fog történni valami, és kiderül, aminek ki kell. Az államtitkár úr Facebook oldalán utoljára 2017 októberében történt bejegyzés, előtte rendszeresen adott hírt magáról és a kerülete településein is szeretett átadni, avatni de azóta csend. Reméljük nem sokáig.

Arold Péter


Hirdetés

Építőanyag kereskedés Hatvan

 


Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .