Alapítvány a tűzoltókért Gyöngyösön

Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Forrás

Első alkalommal rendezett jótékonysági bált a Gyöngyös Város és Környéke Tűzvédelméért Alapítvány, melyet a térség biztonságáért dolgozó tűzoltók támogatására hoztak létre az alapítók. Az alapítvány mindig is elkötelezetten támogatta a gyöngyösi tűzoltók eszköz- és munkakörülményeit javító célokat, melyhez tevőlegesen is hozzájárult. A bál apropóját pedig a hamarosan kezdődő új tűzoltólaktanya építése adta.
Az új tűzoltólaktanya építéséről a kormányzat már döntött, az előkészületek is jó ütemben haladnak. A közel 100 éve használatban lévő, a város központjában található Kossuth úti épület már nem felel meg a kor követelményeinek, alacsony a gépjármű tároló, nem férnek el a speciális mentéshez szükséges korszerű autók, s a vonulási időt is nyújtja a belvárosi helyszín. Az új laktanya tehát nagy előrelépés lesz a gyöngyösi járás tűzoltóinak.

 

 

Fotó: Gyöngyösi KVK

A bál célja pedig nem volt más, minthogy az új laktanyához a különböző, az egészséges életmódot támogató és a fizikai állóképességet növelő létesítmények épüljenek az elkötelezett és a veszélyekkel is dacoló lánglovagok számára. A bál bevételét az alapítvány a tűzoltólaktanya melletti sportcélú létesítményekre és egészségcentrum felszerelésére fordítja majd.

A bál fővédnöke Csontos Ambrus tű. dandártábornok, a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetője volt, a védnökök pedig Hiesz György polgármester és Dr. Bekecs Andrea járási hivatalvezető is megtisztelte jelenlétével a rendezvényt.

 




 

A bál kellően kötetlen hangulatáról a gyönyörűen berendezett VAMAV Étteremben DJ Petró és DJ Dominique gondoskodott. A hajnalig tartó mulatságot csak a tombolahúzás szakította meg, ahol a szép számmal felajánlott nyereményeknek köszönhetően a jelentős tombolabevétel is a nemes cél megvalósítását szolgálja majd.

A bál egyébként nem a formalitásokra helyezte a hangsúlyt, ez az este a jó hangulatról és a köszönetről szólt.

Fotó: Gyöngyösi KVK


Ha érdekes a cikk oszd meg a profilodon

Hát én ehhez hozzászólok!